QUALITY ASSURANCE ENGINEER (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY ICT
SECTOR Technology industry & services
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 6/501/201823656

PROFILE

Voor een mooi bedrijf in Merelbeke, zijn wij op zoek naar een Quality Assurance Engineer. Binnen deze uitdagende functie als Quality assurance engineer / software tester word je verantwoordelijk voor het testing-onderdeel van onze applicaties. Hierbij kom je in een jong en gemotiveerd team terecht, dat één missie als doel heeft: het leveren van ijzersterke en betrouwbare oplossingen aan onze klanten! Concreet betekent dit voor jou: • Je denkt actief mee hoe testen kunnen beschreven en uitgevoerd worden. • Je helpt mee aan de verdere uitbouw van een automated test environment en het onderhoud ervan. • Je analyseert de uitgevoerde testruns, rapporteert fouten in het geteste systeem en neemt het nodige initiatief om een verbeterde versie te implementeren. • Uiteraard word je hierin nauw bijgestaan door je development-collega's.

REQUIRED QUALIFICATIONS

• Je bent in het bezit van een bachelordiploma toegepaste informatica, of kan de nodige gelijkwaardige ervaring voorleggen. • Je komt binnen een KMO-team terecht, dus je hands-on mentaliteit komt uitstekend van pas. • Je bent een gedreven initiatiefnemer en kan actief mee-denken. • Je gaat gestructureerd en nauwgezet te werk en kan prioriteiten stellen. • Je hebt goede kennis (zowel theoretisch als praktisch) van C#. • Ervaring met Selenium of Team Foundation Server is een pluspunt. • Je bent gebeten door de IT-microbe: je weet hoe software in elkaar zit. • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels. • Ervaring in automatiseren van software-testing en kennis van testmodules en testtools is een pluspunt.

JOBRELATED COMPETENCES

- Informaticateams informeren of opleiden over de technische aspecten (werking, beveiliging, risico's, ...) of het gebruik van nieuwe informatica- en telecommiddelen

- Controleren of het risicobeheer van de informatiesystemen van de onderneming toegepast wordt (beveiliging, vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid, ...)

- De aan nieuwe technologieën verbonden risico's identificeren en beheersen Veranderingen aanbevelen

- De realisatie van projecten superviseren en coördineren

- Functionele behoeften van de onderneming of de klant analyseren De technische eigenschappen van het product bepalen volgens het lastenboek

- Gebruikers, klanten en diensten adviseren en hen technisch ondersteunen

- Een integratieproject (implementering) of ontwikkelingsproject van hardware- of softwareoplossingen leiden of begeleiden

- Indicatoren uitwerken en opvolgen Controleren of de normen en standaarden door de informaticateams toegepast worden (analyses, exploitatie, productie, ...)

- Normen, standaarden, methodes, tools en procedures voor betrouwbaarheid, onderzoek of informaticaproductie bepalen en toepassen (kwaliteit, beveiliging, ...)

- Meewerken aan de testfase en oplevering van ontwikkelde toepassingen Documentatie opstellen

- Ondersteuning bieden bij presales Antwoorden op aanbestedingen Commerciële voorstellen uitwerken (bedragen, middelen, realisaties, termijnen, ...)

- Technische oplossingen uitwerken Configuraties of architectuur voorstellen, evalueren en keuzes voorstellen die zijn aangepast aan de functionele behoeften

- De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren

- Technische documenten formaliseren en opstellen (lastenboek, technische specificaties, ...)

OFFER

We bieden je een voltijds contract voor onbepaalde duur binnen een dynamische organisatie met een internationale uitstraling. Je komt terecht in een jong en bekwaam team. Het kantoor in Merelbeke ligt op een boogscheut van zowel E40 als R4. Ze bieden een competitief salaris, met bijhorende extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonusplan. Interesse? Laat het ons weten via gent.office@konvert.be ! Tot dan.

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies

Stabiliteitsingenieur (m/v)

Region Gent

EPB Verslaggever (m/v)

Region Gent

Laborant drie ploegen (geen nachtwerk) (m/v)

Region Gent

Uitzendconsulent Konvert Construct Gent (m/v)

Region Gent

Administratief logistiek medewerker met kennis van SAP (m/v)

Region Gent

Deeltijds - Parttime weegbrugbediende (m/v)

Region Gent

HR-consulent - Recruiter Konvert Office Gent (m/v)

Region Gent

Project Ingenieur Chinese markt (m/v)

Region Aalter - Deinze

Productieverantwoordelijke - coördinator (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Administratief medewerker personeelsdienst (m/v)

Region Eeklo - Zelzate