WEB DEVELOPMENT ENGINEER (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY Research And Development
SECTOR Technology industry & services
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 6/501/201823654

PROFILE

Ben je gebeten door webtechnologie? Denk je om de zeven seconden aan HTML5 en CSS3? Hou je ervan om zowel aan de front-end als aan de back-end van applicaties te sleutelen? Ben je er meestal als de kippen bij om nieuwe JavaScript frameworks uit te proberen? Dan hebben wij de geknipte job voor jou! Als web developer sta je in voor de verdere uitbouw van de browserbased versie van onze software-toepassingen: • Nadat je een uitgebreide opleiding over de tools hebt gevolgd, word je meteen ingezet bij de ontwikkeling van onze applicaties. • Je maakt daarbij zoveel mogelijk gebruik van de allernieuwste technieken in webdevelopment-land. • Je denkt actief mee over de UX van onze toepassingen en hoe deze beter en gebruiksvriendelijker te maken. • Je overlegt regelmatig met je collega's binnen development en staat in nauw contact met het QA/testing team. • Je wordt binnen je job nauw bijgestaan door de teamleader.

REQUIRED QUALIFICATIONS

We zoeken iemand die leergierig is en die kan omgaan met het snel veranderende tempo in de web development-wereld: het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen rond web development is een hobby van je. Je beschikt over een echte hands-on attitude en voelt je als een vis in het water binnen een jong en dynamisch development-team. Verder ben je flexibel en heb je geen 9-to-5 mentaliteit. Je bent trots op je werk en je kwaliteitsvolle code. Andere belangrijke zaken: • Je hebt reeds ervaring met software-ontwikkeling en databases (Visual Studio, C#, SQL Server,…). • HTML5, CSS3, Javascript-frameworks zoals AngularJS… hebben geen geheimen meer voor jou. • Je bent in het bezit van een professioneel bachelordiploma (of gelijkwaardig) in een technisch geörienteerde richting zoals ICT of Informatica. • Je vindt een goede UX minstens even belangrijk als goed functionerende software. • Je hebt ervaring met version control-systemen zoals Git. • Occasioneel rechtstreeks contact met klanten schrikt je niet af. • Je hebt een goede kennis Nederlands en Engels, een aardig mondje Frans is mooi meegenomen. Ook leuk (maar geen must) mocht je ervaring hebben met: • ASP.NET MVC en WebAPI • REST, IoC • Web application development op IIS • WebRTC • Responsive design

JOBRELATED COMPETENCES

- Controleren of de gebruikers de informatiesystemen gelijkvormig gebruiken (regels, procedures, ...)

- De realisatie van projecten superviseren en coördineren

- Behoeften van de opdrachtgever identificeren Vakprocessen analyseren Opportuniteit en uitvoerbaarheid evalueren

- De architectuur van de informatiesystemen van de onderneming analyseren

- Functionele tests van de ontwikkelde toepassingen uitvoeren en opvolgen

- Functionele oplossingen formaliseren en bepalen Evoluties en functionele uitbreidingen van het informatiesysteem voorstellen aan de opdrachtgever

- Gebruikers begeleiden of opleiden over de nieuwe vakprocessen en toepassingen

- Gegevensdragers opstellen voor informatiedoorstroming of opleiding en deze doorgeven aan de betrokken personen

- Lastenboeken en functionele en algemene specificaties uitwerken, bijwerken en aan de opdrachtgever overmaken

- Strategische keuzes voor de evolutie van de informatiesystemen van de onderneming bepalen en aanbevelen

- Overgaan tot het uitvoeren van functionele en technische verbeteringen De applicatie uitrollen (parametrering, opvolging, ...)

- Samen met informatici een softwarepakket kiezen en een werkwijze aanbevelen voor de toepassing in de onderneming (ontwerp, ontwikkeling, uitrol)

- De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren

OFFER

Eerst en vooral bieden we je een spannende en voldoening gevende job binnen een dynamisch maar zeer bekwaam team – dit vanuit het gemakkelijk bereikbaar kantoor in Merelbeke. Daarnaast bieden we een competitief salaris met bijhorende extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonusplan, enz… Interesse? Mail jouw cv naar gent.office@konvert.be en vertel ons waarom jij de geknipte kandidaat bent!

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies

Technische Vertegenwoordiger Oost- of West-Vlaanderen (m/v)

Region Brugge

Medewerker Internal Sales (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Supervisor Fitting Center (m/v)

Region Gent

Stabiliteitsingenieur (m/v)

Region Gent

EPB Verslaggever (m/v)

Region Gent

Laborant drie ploegen (geen nachtwerk) (m/v)

Region Gent

Uitzendconsulent Konvert Construct Gent (m/v)

Region Gent

Administratief logistiek medewerker met kennis van SAP (m/v)

Region Gent

Deeltijds - Parttime weegbrugbediende (m/v)

Region Gent

HR-consulent - Recruiter Konvert Office Gent (m/v)

Region Gent