SUPPORT OPERATIONS ENGINEER (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY ICT
SECTOR Technology industry & services
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 6/501/201823653

PROFILE

Binnen deze uitdagende functie word je verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van nieuwe projecten, en de dagdagelijkse ondersteuning van onze klanten. Hierbij kom je in een jong en gemotiveerd Operations team terecht, dat één missie als doel heeft: het leveren van kick-ass support! Concreet betekent dit voor jou: -In eerste instantie volg je een uitgebreide opleiding met betrekking tot de tools. -Daarna word je mee ingezet in de support van onze applicaties bij de nationale en internationale klanten (later eventueel gevolgd door on-site installaties en het geven van trainingen aan eindgebruikers). -Je overlegt op regelmatige tijdstippen met je collega's van QA/testing en development. -De technische software support kan zowel online, telefonisch, per mail als ter plaatse gegeven worden. -Uiteraard word je binnen je job nauw bijgestaan door je directe collega's en de Operations manager.

REQUIRED QUALIFICATIONS

-Je beschikt over een echte “hands-on”-attitude, passend bij de cultuur en grootte van het bedrijf. -Je bent enthousiast en gedreven maar vooral analytisch ingesteld en goed in het oplossen van problemen. Ook je communicatie-skills zijn heel belangrijk aangezien je uiteindelijk de after-sales spreekbuis wordt tussen klant en het bedrijf. -Je bent gebeten door de informaticamicrobe en hebt bij voorkeur een masterdiploma in een technisch georiënteerde richting (bij voorkeur ICT of informatica). -Je beschikt over een gedegen technische kennis. Zo verwachten we kennis van Databases en Databasebeheer (Disaster recovery, Back-up, tuning etc.), de mogelijkheid tot lezen en interpreteren van VB-scripting, kennis van SQL en de nodige expertise m.b.t. netwerktechnologie en webtechnologie (HTML, CSS, JavaScript). -Technische kennis met betrekking tot telecommunicatie (ISDN, VoIP…) is een plus. -Je hebt uiteraard een goede PC-kennis in een Microsoft Windows-omgeving, basiskennis linux is een meerwaarde, maar wat nog veel belangrijker is: je hebt de wil om zaken bij te leren in functie van de hierboven beschreven gebieden. -Naast Nederlands spreek je ook voldoende Frans & Engels. -In het kader van onze verplichtingen om support te leveren aan de internationale klanten, ben je bereid om te werken in een flexibel tijdsrooster. Ook een occasionele buitenlandse verplaatsing vormt voor jou geen issue. -Tenslotte is het nastreven van klantentevredenheid je op het lijf geschreven

JOBRELATED COMPETENCES

- Technische problemen en vereisten van de klant analyseren

- De oplossingen en technische aanbevelingen bepalen en aan de klanten meedelen

- Klanten informeren over de opgemerkte technische problemen, aan te brengen wijzigingen en uit te voeren herstellingen

- Technisch opvolgen van de producten en hun ontwikkeling bij de klanten

- Complexe technische problemen overmaken aan specialisten (studies, onderzoek, onderhoud, ...)

OFFER

Wij bieden je een spannende en voldoening gevende job binnen een jong, maar bekwaam team van collega's, dit vanuit een makkelijk bereikbaar kantoor in Merelbeke, op een boogscheut van zowel E40 als R4. Ook wordt een competitief salaris aangeboden, aangevuld met bijhorende extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, groeps- & hospitalisatieverzekering, bonusplan, enz… Ben je geïnteresseerd in deze vacature en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ? Stuur dan zeker jouw cv + motivatiebrief naar gent.office@konvert.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies

Stabiliteitsingenieur (m/v)

Region Gent

EPB Verslaggever (m/v)

Region Gent

Laborant drie ploegen (geen nachtwerk) (m/v)

Region Gent

Uitzendconsulent Konvert Construct Gent (m/v)

Region Gent

Administratief logistiek medewerker met kennis van SAP (m/v)

Region Gent

Deeltijds - Parttime weegbrugbediende (m/v)

Region Gent

HR-consulent - Recruiter Konvert Office Gent (m/v)

Region Gent

Project Ingenieur Chinese markt (m/v)

Region Aalter - Deinze

Productieverantwoordelijke - coördinator (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Administratief medewerker personeelsdienst (m/v)

Region Eeklo - Zelzate