INTERNAL SALES MEDEWERKER (M/V)

LOCATION Region Aalter - Deinze
CATEGORY Sales/Marketing
SECTOR Irond and steel
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201822999

PROFILE

Voor een klant van Konvert Office zijn we momenteel op zoek naar een internal sales medewerker voor de regio Deinze. Functie: - Je bent een belangrijke schakel in de salesafdeling en bouwt samen met het internationaal verkoopteam sterke samenwerkingsverbanden uit met klanten wereldwijd. - Je volgt de toegewezen projecten nauw op, van aanvraag en opmaak van de offerte, tot de eventuele bestelling. - Je bent hierbij ook het eerste en dagelijkse aanspreekpunt voor jouw vaste klanten. - Je verleent klanten, in samenwerking met ons team van tekenaars, technisch advies omtrent producten. - Je bent de draaischijf in de communicatie tussen de klanten en diverse afdelingen. - Je neemt deel aan beurzen en showroom-bezoeken om klanten in real life te ontmoeten. - Je beheert het klantenbestand en houdt alle informatie up-to-date.

REQUIRED QUALIFICATIONS

- Je behaalde minimum een bachelordiploma in een relevante richting. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands, Frans en Engels. - Kennis van het Duits of andere talen is een pluspunt. - Je hebt een goed 3D inzicht. - Je bent van nature enthousiast, ondernemend en proactief. - Je heb affiniteit met technische producten. - Je hebt zin voor initiatief en bent organisatorisch sterk.

JOBRELATED COMPETENCES

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

- Een uitdagende en vaste job in een sterk groeiende, internationale omgeving. - Een zeer gevarieerde job met ruime verantwoordelijkheidszin. - Een autonome functie met ruimte voor initiatief en mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. - Een passende verloning volgens kennis en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen. Interesse in deze interne salesfunctie? Mail jouw cv naar gent@konvertoffice.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies

Client Consultant (m/v)

Region Gent

HR generalist- Zwangerschapsvervanging (m/v)

Region Aalter - Deinze

Manager Progress - Contact Center (m/v)

Region Gent

Junior Research Executive marketing (m/v)

Region Gent

Key Account Manager regio Wallonië (m/v)

Region Gent

Client Collection Officer (m/v)

Region Gent

Applicatiebeheerder (m/v)

Region Gent

Account Manager

Region Gent

ICT Servicedesk medewerker (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Oudenaarde (m/v)

Region Oudenaarde - Ronse - Brakel