BUSINESS DEVELOPER GIGAMEDIA REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY Sales/Marketing
SECTOR Wholesale
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 6/501/201822990

PROFILE

Voortbouwend op ons succes in België wil onze klant zijn team versterken om de groei in een concurrentiële markt te bestendigen. Wij zoeken een persoon die op de allereerste plaats commerciële feeling heeft. Uw belangrijkste opdracht bestaat uit de uitbouw van de verkoop in een gedeelte van België. Je staat in voor het bepalen van onze oplossingen en diensten (systemen van koperkabels en optische vezels, switch, wifi, video /IP, …) bij de commerciële teams van een netwerk van agentschappen, je moedigt hen aan en begeleidt hen in hun verkoopstappen bij zakelijke klanten. Daarnaast zorg je ook voor de prospectie en de rechtstreekse uitbreiding van nieuwe klanten (nationale en regionale installateurs, tussenpersonen van netwerken, telecomoperatoren, studiebureaus, …). Je wordt ondersteund door onze pool van deskundigen en door het commercieel en marketingteam. Je organiseert je commerciële activiteit op autonome wijze en je zorgt voor een nauwkeurige verslaggeving en een feedback van alle nuttige informatie (klanten, markt, concurrentie). Je zult deel uitmaken van het avontuur van een sterk groeiende onderneming die bewezen heeft het vermogen te hebben om te groeien en zich aan te passen op de vernieuwende markten, met name op het vlak van IP-applicatieoplossingen. Je krijgt een basis- en vervolgopleiding om vertrouwd te raken met onze producten en onze methoden. Je aanwerving bij onze klant is een uitzonderlijke opportuniteit, zowel op het vlak van het verwerven van nieuwe vakkennis als op het vlak van groeimogelijkheden binnen de groep die zijn activiteiten aan het uitbreiden is. Motiverende vergoeding volgens ervaring. Je hebt een neus voor zaken, je bruist van energie, je houdt van uitdagingen en nieuwe technologieën.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je hebt een commerciële en/of computeropleiding (secundair onderwijs + minimaal 2 jaar) genoten. Je hebt ervaring in de B2B-verkoop en je bent geïnteresseerd in de technologieën Voice, Data en Video, en meer bepaald in ondernemingsnetwerken en IP-convergentie. Dankzij je zelfstandigheid, je relationele vaardigheden, je actieve belangstelling voor klantgerichtheid en je luistervermogen slaagt je erin de behoeften te identificeren en aangepaste oplossingen voor te stellen. Je beschikt over een operationeel niveau Engels. Het land bepaalt of je tweetalig Frans/Nederlands moet zijn. Je commercieel talent is prioritair voor de verdere groei van de verkoop.

JOBRELATED COMPETENCES

- Activiteiten van de commerciële medewerkers coördineren Technische ondersteuning bieden

- Budgetten opstellen en beheren

- De commerciële dienst van de onderneming organiseren (ontwikkeling van het netwerk, commerciële opleidingen, ...)

- De commerciële strategie van de onderneming uitwerken De jaaractieplannen bepalen (productpromotie, markten waarop kan worden geïnvesteerd, ...)

- De onderneming vertegenwoordigen op beurzen, salons, exposities, ...

- De concurrentiepositie onderzoeken (markt, prijzen, nieuwe trends, ...)

- De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren Een vooruitgangstraject voorstellen

- Informatiestromen binnen de commerciële dienst uitwerken (vergaderingen, nota's, richtlijnen, ...) Informatie uitwisselen met de commerciële medewerkers

- Key accounts van de organisatie opvolgen Het klanten-/prospectenpotentieel analyseren

OFFER

Wie aan de slag gaat bij onze klant, kan rekenen op een boeiende uitdaging in de wereld van energie. Je draagt aanzienlijke verantwoordelijkheden en combineert teamwork met de nodige zelfstandigheid. Je komt terecht in een mensgerichte organisatie met sterke waarden en een zeer dynamische sector! Afhankelijk van je interesse en profiel, zijn er tal van mogelijkheden om door te groeien.

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies

Customer Service Agent met interesse in logistiek (m/v)

Region Gent

Customer Service Supervisor (m/v)

Region Gent

Client Consultant (m/v)

Region Gent

HR generalist- Zwangerschapsvervanging (m/v)

Region Aalter - Deinze

Manager Progress - Contact Center (m/v)

Region Gent

Junior Research Executive marketing (m/v)

Region Gent

Key Account Manager regio Wallonië (m/v)

Region Gent

Client Collection Officer (m/v)

Region Gent

Applicatiebeheerder (m/v)

Region Gent

Account Manager

Region Gent