TECHNISCH COMMERCIEEL BINNENDIENSTMEDEWERKER (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY Administrative And Secretarial Support
SECTOR Other industries & services
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 6/501/201807583

PROFILE

Voor een klant van Konvert Office zoeken wij een Sales Engineer: In het team geef je ondersteuning aan de buitendienstmedewerkers. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor telefonische / e-mail contact met de klant voor technisch/commerciële vragen op gebied van het volledige gamma. Op basis van de aanvraag , het technisch dossier, ... van de klant of op basis van de voorbereidingen van de buitendienst, maak je een technische studie.. Je maakt offertes die je ook technisch kan verdedigen. Je zorgt voor telefonische opvolging van de offerte: controle ontvangst bij de klant, beantwoorden vragen, opmaken van varianten, doorspelen van leads aan de commerciële buitendienst,... Na een intensieve opleiding beheers je de ontwerp- en dimensionerings-software van de klant en geef je ondersteuning aan klanten.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je hebt een voorliefde voor techniek en bouwkunde. Je hebt naast administratieve, uitstekende technisch-commerciële en communicatieve vaardigheden. Bewezen succes in een commerciële binnendienstfunctie in de HVAC-sector is een sterke troef. Je bent vlot in beide landstalen (NL-FR) en je kan je vlot uitdrukken in het Engels (de communicatietaal binnen de groep). Je weet effectief je tijd te managen en je kan duidelijk prioriteiten stellen. Je bent een zelfstandig teamplayer met voldoende creativiteit en wil om resultaten te behalen. Je kan vlot overweg met MS Excel en ontwerpsoftware (bv. AutoCad). Kennis van een ERP-pakket is een pluspunt. Je hebt geen nine-to-five mentaliteit en je dynamisme, gedrevenheid en motivatie werken aanstekelijk bij onze klanten.

JOBRELATED COMPETENCES

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

Een doorgedreven opleiding betreffende het volledige gamma. Een sleutelfunctie in een KMO met een internationaal netwerk. De mogelijkheid om mee vorm te geven aan de sterke groei van de organisatie waardoor er reële doorgroeimogelijkheden ontstaan. Werken in een nieuwe moderne omgeving en met hoog technische en kwalitatieve producten. Een degelijk salarispakket conform ervaring en verantwoordelijkheden. Heb je interesse in deze vacature? Stuur snel jouw cv+ motivatie naar gent@konvertoffice.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Planner / Registratie Stalen (m/v)

Region Gent

Technisch administratief medewerker (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Staalbouw tekenaar (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Service Coördinator Machines (m/v)

Region Gent

Supply Chain coördinator (m/v)

Region Gent

Project Engineer Vacuum Technology (m/v)

Region Gent

RD Creative Technical Engineer (m/v)

Region Aalter - Deinze

Assistant accountant (m/v)

Region Aalter - Deinze

Onthaalbediende aankoop (m/v)

Region Gent

Customer Care Advisor (m/v)

Region Dendermonde - Wetteren