VERANTWOORDELIJKE MACHINES EN ALGEMEEN ONDERHOUD (M/V)

LOCATION Region Eeklo - Zelzate
CATEGORY Production
SECTOR Technology industry & services
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201807494

PROFILE

Voor een groot bedrijf in Eeklo, zoeken wij een Machineverantwoordelijke. Als Verantwoordelijke algemeen onderhoud ben je gebeten door techniek. Je kent de fabriek van binnen en van buiten. Je bent verantwoordelijk voor alle ondersteunende systemen zodat de machines blijven draaien. Om te garanderen dat de ondersteunde systemen nooit falen inspecteer je ze dagelijks en plan je preventieve en ook dringende onderhoudswerken. De systemen waarvoor je verantwoordelijk bent zijn bijvoorbeeld het automatische pallet transport, dozen transport, folie wikkelmachines, afvalpersen, de perslucht voorziening, watervoorziening. Je stemt de werken goed af met alle betrokken partijen want zij hebben jouw systemen nodig. Je volgt ook alle wisselstukken op zodat je nooit niet zonder valt. Je staat er uiteraard niet alleen voor, samen met de Maintenance coördinator stem je af welke werken dat je met hoeveel techniekers wil aanpakken maar je hebt ook een vaste technieker.

REQUIRED QUALIFICATIONS

- Jij behaalde een technisch diploma A1 of A2 met gepaste ervaring. Dan ben jij helemaal onze man of vrouw! - Vrienden en familie zijn nog altijd verbaasd over je handigheid en je passie voor techniek. - Je hebt een zeer grote algemene mechanische kennis: riemoverbrenging, lagermontage, tandwieloverbrenging, pompen (centrifugaalpomp, tandwielpomp, …),ventilatoren. - Je bent niet bang in een hoogtewerker en je hebt ervaring op een heftruck. - Je kunt veilig werken met hijsmateriaal en weet waar de risico's zijn zodat je anderen hierop kunt wijzen. - Je hebt ervaring met lassen, bij voorkeur T.I.G lassen, MIG/MAG en elektrode. - Je weet hoe buisleidingwerk hoort gelegd te worden en kent de verschillende soorten schroefdraad. - Je bent een sociale vogel en integreert je makkelijk in een groep. - Je bijt je graag vast in de technische details van onze machines en apparatuur, niet letterlijk natuurlijk - Je beschikt over leidinggevende capaciteiten - Je spreekt vlotjes Nederlands en Engels.

JOBRELATED COMPETENCES

- De benodigde materialen en gereedschappen selecteren (elektronische componenten en modules, testapparaten, signaalgeneratoren, ...)

- De gebruikers van installaties ondersteunen vanop afstand

- De installatie configureren en afstellen

- De onderdelen van de elektronische installatie installeren en aansluiten in functie van de behoeften en gebruiksdoelen

- De interventies op elektronische installaties bepalen op basis van technische dossiers en klantendossiers

- De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst

- Een installatieprocedure of een elektronische systeemconfiguratie bepalen in functie van de klantomgeving

- De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie

- De werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten

- Defecte componenten identificeren en vervangen (printplaten, ...)

- Een elektronische installatie aanpassen aan de nieuwe behoeften van een gebruiker of aan een nieuwe omgeving (veranderende omgeving, evolutie van de reglementering, ...)

- Kosten en herstellingstermijnen inschatten en een kostenraming voor de interventie opmaken

- Storingen aan elektronische uitrustingen opsporen en het defect lokaliseren

OFFER

Je hebt de eer om te werken voor een bedrijf dat toonaangevend is over de hele wereld. Dat betekent: bijleren van nationaal én internationaal talent. Een warme sfeer en een persoonlijke aanpak. Jouw collega's staan te popelen om je te verwelkomen. En delen hun ervaring met jou. Zodat jij binnen de kortste keren helemaal mee op koers zit. Interesse? Laat het ons weten via gent@konvertoffice.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Taalvaardige Customer Care medewerker (m/v)

Region Gent

Internal Sales medewerker (m/v)

Region Aalter - Deinze

Junior boekhouder (m/v)

Region Aalter - Deinze

Commercieel bediende met passie voor multitasking (m/v)

Region Gent

Tweetalig Customer Advisor (m/v)

Region Gent

Tweetalig Medewerker debiteurenbeheer (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Gent (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Meetjesland (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Leiestreek (m/v)

Region Aalter - Deinze

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Waasland (m/v)

Region Waasland