EXPEDITIEBEDIENDE (M/V)

TransportAndLogistics
LOCATION Region Antwerpen
CATEGORY Transport And Logistics
SECTOR Distribution, logistics and transport
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201807483

PROFILE

Voor onze klant, een internationaal transportbedrijf, zijn wij op zoek naar een expeditiebediende voor de afdeling te Antwerpen. Binnen het team ben je het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt: - Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste personen en/of diensten. - Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling. - Track and Tracing van zendingen - Je volgt de transportplanning op en wijzigt die naargelang de prioriteiten - Je stelt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.

REQUIRED QUALIFICATIONS

- Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische/wiskundige/logistieke/administratieve richting. - Je bent administratief sterk en hebt goede planningsvaardigheden. - Je bent op zoek naar een functie binnen een internationaal bedrijf dat gekenmerkt wordt door zijn dynamiek en flexibiliteit. - Je hebt een grote interesse in de logistieke wereld. - Je hebt de ambitie om veel bij te leren en opgeleid te worden binnen in het bedrijf. - Je bent voornamelijk zeer gemotiveerd en je wil een LT-relatie aangaan met het bedrijf.

JOBRELATED COMPETENCES

- Klachten noteren en de klant een eerste antwoord of oplossing aanreiken naargelang het probleem (vertraging, verlies, breuk, ...)

- Samen met de klant de voorwaarden en de kostprijs van het transport preciseren De verschillende stappen van het transport organiseren (ophaling, levering, ...)

- Klanten informeren over de transportvoorwaarden (kostprijs, formaliteiten, ...) Een commerciële oplossing voorstellen

- Tarieflijsten voor de verkoop en/of aankoop van een transportdienst opstellen volgens operationele of financiële criteria

- De facturering van het transport voorbereiden en/of controleren

- De opvolggegevens registreren Afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen

- De transport- en bevrachtingsdocumenten opstellen, controleren en aan de klanten, dienstverleners, ... overhandigen

- De algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen (verloop van het transport, traceerbaarheid van de goederen, ...)

- De prijs voor het bevrachten en het transport opzoeken (transporteurs, onderaannemers, bevrachtingsbeurs, ...) De modaliteiten voor de aan- of verkoop van de transportdienst bepalen

OFFER

- Een uitgebreid en afwisselend takenpakket. - Een boeiende job in een internationale onderneming. - Een sterk groeiende werkomgeving. - Een aantrekkelijk loon - Een job binnen een bedrijf waarin er opleidingen en doorgroeitrajecten worden aangeboden op maat van iedere werknemer Interesse? Laat het weten via gent.office@konvert.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Taalvaardige Customer Care medewerker (m/v)

Region Gent

Internal Sales medewerker (m/v)

Region Aalter - Deinze

Junior boekhouder (m/v)

Region Aalter - Deinze

Commercieel bediende met passie voor multitasking (m/v)

Region Gent

Tweetalig Customer Advisor (m/v)

Region Gent

Tweetalig Medewerker debiteurenbeheer (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Gent (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Meetjesland (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Leiestreek (m/v)

Region Aalter - Deinze

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Waasland (m/v)

Region Waasland