JURIST (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY Free Professions
SECTOR Professions
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201807476

PROFILE

Voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het Gentse zijn wij op zoek naar een jurist. Samen met je collega's sta je in voor het beheer van gerechtelijke invorderingsprocedures. Je interpreteert daarbij vonnissen en zorgt ervoor dat onze dossiers nauwgezet worden aangemaakt. Je start de uitvoeringen op en draagt zorg voor een efficiënte keuze van de uitvoeringsstrategie. Daarbij werk je in het bijzonder aan de procedures van beslag op loon en de evenredige verdelingen die daarop volgen. Je hebt veel contacten per telefoon zowel als per e-mail en beantwoordt de vragen van allerhande partijen die betrokken zijn in de dossiers.

REQUIRED QUALIFICATIONS

· Je bent een oplossingsgerichte onderhandelaar en beschikt over een gezonde dosis sociale voeling · Je genoot bij voorkeur een juridische opleiding zoals een Bachelor Rechtspraktijk, Master in de Rechten of Criminologie of je hebt een relevante ervaring · Analytisch, resultaatgericht denken en graag zoeken naar de ideale antwoorden voor allerhande uitdagingen typeren je · Je bent communicatief en klantgericht ingesteld · Zowel mondeling als schriftelijk druk je je vlot uit in het Nederlands, het Frans en het Engels

JOBRELATED COMPETENCES

OFFER

Er wacht je een aantrekkelijke, stabiele job in een financieel gezond en familiaal bedrijf op mensenmaat. Een uitdagende werkomgeving bovendien waar je geruggensteund door een jong en sterk dynamisch team jouw juridische, sociaal vaardige en organisatorische talenten ten volle kunt uitspelen. Je kan daarbij rekenen op de nodige opleiding en coaching en een contract voor onbepaalde duur met een competitief vast salaris. Interesse? Laat het weten via gent@konvertoffice.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Taalvaardige Customer Care medewerker (m/v)

Region Gent

Internal Sales medewerker (m/v)

Region Aalter - Deinze

Junior boekhouder (m/v)

Region Aalter - Deinze

Commercieel bediende met passie voor multitasking (m/v)

Region Gent

Tweetalig Customer Advisor (m/v)

Region Gent

Tweetalig Medewerker debiteurenbeheer (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Gent (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Meetjesland (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Leiestreek (m/v)

Region Aalter - Deinze

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Waasland (m/v)

Region Waasland