GEDREVEN LOGISTIEK CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY Customer Service
SECTOR Chemical, petrochemical and pharmaceutical
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201807461

PROFILE

Voor een internationaal, gerenommeerd bedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een customer service medewerker die zal instaan voor de volgende taken: - Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). - Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). - Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. - Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. - Voorbereiding en controle van de facturatie. - Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. - Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. - Opvolgen van de stock. - Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug, planners)

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bent/je hebt: - Opleiding Logistiek Management of ermee verwant. - Enkele jaren ervaring in de logistieke sector in een gelijkaardige functie. - Ervaring met ERP-pakketten (Navision) is een pluspunt. - Computervaardig : vlot werken met het MS-Office pakket en voornamelijk met Excel. - Kennis van douane- & accijnswetgeving/-administratie is een troef. - Vlotte talenkennis (Nederlands, Engels & Frans) en goede communicatieve skills. - Cijfermatig aangelegd/analytisch ingesteld en zeer goed administratief onderlegd. - Je hebt een dynamische persoonlijkheid en zin voor initiatief. - Je bent flexibel, betrokken, erg nauwkeurig en een team-player. - Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig en beschikt over een logisch denkvermogen. - Je bent leergierig en neemt snel nieuwe zaken op. - Je bent onmiddellijk of snel beschikbaar.

JOBRELATED COMPETENCES

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

Een voltijds contract van onbepaalde duur in een gevarieerde functie in een bedrijf dat zich kenmerkt door continue investeringen en groei. Spreekt deze functie jou aan en voldoe je aan de functievereisten? Bezorg ons dan jouw persoonlijk cv + motivatiebrief via gent.office@konvert.be

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Planner / Registratie Stalen (m/v)

Region Gent

Technisch administratief medewerker (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Staalbouw tekenaar (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Service Coördinator Machines (m/v)

Region Gent

Supply Chain coördinator (m/v)

Region Gent

Project Engineer Vacuum Technology (m/v)

Region Gent

RD Creative Technical Engineer (m/v)

Region Aalter - Deinze

Assistant accountant (m/v)

Region Aalter - Deinze

Onthaalbediende aankoop (m/v)

Region Gent

Customer Care Advisor (m/v)

Region Dendermonde - Wetteren