CUSTOMER SERVICEMEDEWERKER (M/V)

LOCATION Region Bornem - Puurs - Willebroek
CATEGORY Customer Service
SECTOR Environment
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201807456

PROFILE

Voor een mooi bedrijf in Puurs, zoeken wij een customer servicemedewerker. Het doel van de functie: Het beheren en uitbreiden van het klantenbestand en prospects voor Large Accounts met als doel de dienstverlening te contracteren, continueren en uit te breiden en het afhandelen van klachten en nastreven van klanttevredenheid gericht op klantbehoud. Jouw verantwoordelijkheden: - Je onderhoudt in samenwerking met de Accountmanager en Project Engineer de relatie met LA en verschaft informatie omtrent de dienstverlening. - Fungeert als eerste aanspreekpunt voor het accountteam en als spil tussen interne afdelingen. Coördineert de afhandeling van de verkregen opdrachten met de betrokken interne afdelingen. - Adviseert de accountmanager op commerciële kansen bij klant (bv uitbreiding dienstverlening, inzamelmiddelen, administratief proces) en houdt deze op de hoogte van bijvoorbeeld klachten. - Verzorgt zelfstandig de afhandeling van klachten. - Stelt in overleg met belanghebbenden rapportages, offertes en overeenkomsten op en handelt administratief contractopzeggingen af. - Registreert alle gemaakte afspraken in het CRM systeem, is in staat om complexe klantrapportages (over dienstverlening, seizoensarbeid etc) zelfstandig op te maken en vast te leggen. - Werkt mee en verbindt zich tot het SHEQ-engagement.

REQUIRED QUALIFICATIONS

- Minimaal Bachelor denkniveau - Een vlotte mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels en/of Frans - Kennis van afvalstromen en het dienstenpakket; - 3-5 jaar ervaring in een commerciële dienstverlenende functie. - Ervaring met geautomatiseerde systemen en goede kennis van Office pakket. - Ervaring met en kennis van administratieve procedures.

JOBRELATED COMPETENCES

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

- Een mooie functie in een aangenaam bedrijf - Tewerkstelling regio Puurs - Verloning volgens ervaring Ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn? Laat het ons weten via gent@konvertoffice.be !

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Taalvaardige Customer Care medewerker (m/v)

Region Gent

Internal Sales medewerker (m/v)

Region Aalter - Deinze

Junior boekhouder (m/v)

Region Aalter - Deinze

Commercieel bediende met passie voor multitasking (m/v)

Region Gent

Tweetalig Customer Advisor (m/v)

Region Gent

Tweetalig Medewerker debiteurenbeheer (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Gent (m/v)

Region Gent

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Meetjesland (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Leiestreek (m/v)

Region Aalter - Deinze

Vastgoedmakelaar BIV - Regio Waasland (m/v)

Region Waasland