ONTHAALBEDIENDE AANKOOP (M/V)

LOCATION Region Gent
CATEGORY Administrative And Secretarial Support
SECTOR Construction
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/501/201807455

PROFILE

Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een onthaalbediende aankoop. Jouw taken: - Samen met jouw collega's op de aankoopafdeling verzorg je de administratieve opvolging van het hele aankoopproces. - Je stelt bestelbonnen op, volgt de goedkeuring en ondertekening hiervan op en stuurt bij indien nodig. - Je staat in voor de meldingen van de onderaannemers. - Je doet controle op de aangiftes. - Je archiveert de ondertekende bestellingen. - Je geeft ondersteuning bij de prijsaanvraagdossiers. - Je werkt nauw samen met jouw collega's op de aankoopafdeling, alsook met de projectleiders. Naast de aankoopgerelateerde taken, sta je ook in voor het algemene onthaal. Dit houdt in dat je bezoekers ontvangt, vergaderzalen klaar maakt, inkomende telefoons aanneemt, kantoormateriaal bestelt, inkomende post behandelt en verdeelt, … - Je rapporteert aan het Hoofd van de aankoopdienst.

REQUIRED QUALIFICATIONS

- Je beschikt over een diploma secundair onderwijs of een bachelor, en kan terugblikken op enkele jaren relevante ervaring. - Je bent analytisch en administratief sterk en hecht veel belang aan nauwkeurigheid. - Kenmerken als stressbestendigheid, gedrevenheid, collegialiteit en betrouwbaarheid typeren jouw persoonlijkheid. - Je bent uitgesproken klantgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook in het Frans. - De gangbare MS-Office pakketten heb je onder de knie.

JOBRELATED COMPETENCES

- Courante transacties en verrichtingen in beursportefeuilles registreren Bewijsstukken overhandigen

- Een activiteit uitvoeren waarvoor een erkenning vereist is: Erkenning van de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten)

- Documenten en producten klasseren en ze na verificatie van de identiteit afleveren (bankkaarten, chequeboekjes, aangetekend schrijven, ...)

- Klanten informeren over diensten en producten rekening houdend met het inkomensniveau, het gespaard bedrag en de projecten (investeringen, levensverzekering, ...)

- Klanten ontvangen en hun vraag identificeren (beheer van rekeningen, aankoop of verkoop van waardepapieren, informatie, ...)

- Klanten sensibiliseren over het gebruik van geldautomaten en e-services en ze daarbij ondersteunen

- Reclame of vermelding van de wisselkoersen actualiseren (affiches, folders, ...)

- Zicht- of spaarrekeningen openen

OFFER

We bieden jou een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie. Tevens krijg je een vast contract na de geslaagde interimperiode.

Konvert Office Gent

Nederkouter 7c
9000 Gent
+32 (0)92 33 90 77

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Planner / Registratie Stalen (m/v)

Region Gent

Technisch administratief medewerker (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Staalbouw tekenaar (m/v)

Region Eeklo - Zelzate

Service Coördinator Machines (m/v)

Region Gent

Supply Chain coördinator (m/v)

Region Gent

Project Engineer Vacuum Technology (m/v)

Region Gent

RD Creative Technical Engineer (m/v)

Region Aalter - Deinze

Assistant accountant (m/v)

Region Aalter - Deinze

Customer Care Advisor (m/v)

Region Dendermonde - Wetteren

Customer servicemedewerker (m/v)

Region Bornem - Puurs - Willebroek