Vacancy

VERTEGENWOORDIGER VERHUURSECTOR (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 6/301/202039793

Function

Voor onze klant, een firma in de automobielsector, is Konvert office op zoek naar een Vertegenwoordiger B2B voor de verhuurafdeling m/v: Takenpakket: - Als vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het verhuurpakket van wagens op lange en korte termijn. - Je gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten en onderhoudt de relaties met de bestaande klanten. - Je werkt vanuit een adviserende rol waarin je de klant kan overtuigen op basis van cijfers en hen ook informeren over het volledige financiële aspect, fiscale aftrekbaarheid, verzekeringen onderhoudspakket, ... om hun beslissing te kunnen maken. Je zal actief prospecteren en Oost- en West-Vlaanderen.

Your profile

- Je hebt minimum 2 jaar ervaring in een commerciële functie - Je beschikt minstens over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring - Je hebt een zeer goede kennis van het Frans en Nederlands - Je bent cijfermatig zeer sterk en analystisch onderlegd - Je bent een echte teamplayer met zin voor initiatief en een grote verantwoordelijkheidszin - Je bent bereid om permanent op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied. - Ervaring in automobielsector of financiële achtergrond is pluspunt: je moet de termen renting, leasing onder de knie hebben.

What do we offer?

- Een aantrekkelijke verloning. - Extra legale voordelen: auto, gsm, laptop. - Een uitdaging om op zeer autonome wijze een interessante en gevarieerde functie met verantwoordelijkheden uit te oefenen bij een referentiespeler in de sector. - Mogelijkheid om jouw technische talenten maximaal te ontplooien. - Dynamische groeiende werkomgeving. - Een boeiende werkomgeving met een collegiale sfeer.

Jobrelated competences

 • Klanten: Key accounts
 • Verkoop van: Bedrijfsvoertuigen
 • Een bestelling opvolgen Bij problemen oplossingen aan de klant voorstellen
 • De vraag en de behoeften van de klant identificeren (gebruik van het voertuig, budget, ...)
 • Het commerciële aanbod en de financiering aan de klant voorstellen Samen met de klant de verkoopvoorwaarden bepalen
 • Instaan voor de opvolging na de verkoop (transport, levering van voertuigen, administratieve stappen, inschrijving, ...)
 • Klanten: Professionals
 • Klantenbezoeken, prospecties, telemarketing, ... uitwerken en opzetten
 • Opvolggegevens van de activiteiten registreren Informatie met het team uitwisselen
 • Verkoop van: Nieuwe wagens
 • Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Office Kortrijk

Doorniksestraat 2 - 8500 Kortrijk

+32 56 20 67 41

kortrijk.office@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy