KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE / RECHTERHAND PRODUCTIEMANAGER (M/V)

LOCATION Region Aalter - Deinze
CATEGORY Metal
SECTOR Irond and steel
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/202/201812386

PROFILE

Je bent eindverantwoordelijk voor het implementeren en bewaken van de productkwaliteit binnen het gecertifieerd bedrijf. Je controleert de productieprocessen en hebt de leiding van het onderzoeklabo binnen de onderneming. Dit doe je door continue bewaking van de kwaliteitscontroles op de werkvloer en desnoods zal je machines moeten helpen bijsturen, alsook de productiemanager ondersteunen. Je bent het aanspreekpunt inzake productkwaliteit en communiceert met de mensen op de werkvloer alsook de controlerende instanties. Verder voer je interne audits en controles uit en begeleid je de externe audits. Tenslotte sta je in voor de klachtenbehandeling en voer je waar nodig correctieve en preventieve maatregelen door. Je wordt specifiek verantwoordelijk voor volgende zaken: - de kwaliteitsgarantie van al onze producten - het verzekeren van de kwaliteitsbewaking door uitvoeren van inspecties en audits bij de productie-eenheden en desnoods zelf de machines helpen aanpassen om tot het kwaliteitsniveau te geraken - de goede werking van het kwaliteitslabo: het dagelijks continue en correct uitvoeren van de staalafnames en testen - het interpreteren van de testresultaten en desnoods het productieproces aanpassen - het bijhouden van testresultaten en registraties voor statistische procescontrole - ondersteunen als assistent voor het gehele productieproces, samen met collega's - contactpersoon met de externe certificeringinstanties en zorgen voor de organisatie en opvolging van die externe controles - continue opvolging en toepassing van de geldende regelgeving terzake

REQUIRED QUALIFICATIONS

Idealiter ben je een technische Bachelor; Electromechanica, Industriële Wetenschappen, Biochemie, Bouwkunde, enz. . Je hebt kennis en een sterke interesse voor productieprocessen en machines. Je steekt ook graag eens de handen uit de mouwen op de werkvloer. Je bent sterk gemotiveerd door kwaliteitsdoelstellingen en wenst anderen aan te moedigen om deze na te streven. Je bent leergierig en bereid de nodige opleidingen te volgen. Je hebt zin voor nauwkeurigheid en kan die vertalen in standaard procedures. Je hebt ervaring met kwaliteitscontrole of productie in de bouwwereld en/of productie van bouwmaterialen of je hebt een sterke interesse hierin. Ervaring met onderzoekswerk naar nieuwe producten in de bouw is een pluspunt. Je hebt een goede communicatie- en taalvaardigheid en kan je vlot uitdrukken in het Engels. Kennis Duits is een sterke plus. Je hebt een flexibele ingesteldheid en bent woonachtig in de regio Aalter.

JOBRELATED COMPETENCES

- Gevallen van non-conformiteit analyseren Corrigerende acties bepalen en aanbevelen

- Het plan, de fases en de acties van kwaliteitsopvolging ontwikkelen en uitvoeren

- Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyseren Veranderingen en verbeteringen bepalen

- Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren

- Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (ontwerp, uitwerking, ...)

- De personeelsleden bewustmaken van en opleiding geven over de benadering van kwaliteit

- Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden

OFFER

Dit bedrijf, in de metaalsector, is een zeer dynamische familieonderneming die groeit en zeer succesvol is, één van dé referenties in hun vakgebied. In dit bedrijf en in deze functie krijg je grote autonomie en verantwoordelijkheid. Er wordt geluisterd en zelfs gerekend op je input om het bedrijf mee naar de toekomst te leiden. Er is ruimte voor opleiding en doorgroei en biedt een loonpakket op maat van jouw kennis, opleiding en werkervaring.

Konvert Office Brugge

Smedenstraat 61
8000 Brugge
+32 (0)50 34 77 90

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Deeltijds Administratief Medewerker - Preventie Welzijn en Verzekeringen (m/v)

Region Brugge

Calculator Infrastructuur- en Grondwerken (m/v)

Region Oostende

Logistics Site Lead (m/v)

Region Brugge

Deeltijds administratief medewerker voor preventie en verzekeringen (m/v)

Region Brugge

Payroll Consultant (m/v)

Region Brugge

Mechanical Design Engineer (m/v)

Region Aalter - Deinze

IT Assistant (m/v)

Region Aalter - Deinze

Project manager Piping Mechanical M/V (m/v)

Region Aalter - Deinze

Ergotherapeut (tijdelijk) (m/v)

Region Oostende

Laborant Antigeendetectie (m/v)

Region Brugge