TECHNISCH PLANNER / HELPDESK (M/V)

LOCATION Region Oostende
CATEGORY Administrative And Secretarial Support
SECTOR Construction
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/202/201812375

PROFILE

Je bent het aanspreekpunt voor technische problemen met ons machinepark (bestaande uit telescoopkranen, hydraulische graafmachines, bulldozers, walsen, … en klein werfmaterieel) die zich situeren op mechanisch, elektrisch en hydraulisch vlak alsook bij dieselmotoren. Bij een telefonische oproep van onze techniekers of machine operatoren analyseer je het probleem en geef je de correcte oplossing. Je wordt hierin bijgestaan door de werkplaatsverantwoordelijke. Je maakt een dagelijkse planning voor interventies. Je geeft de nodige informatie mee, zoals wisselstukken, plaats van de werf, gedetailleerde probleemstelling en oplossing. Je houdt ook rekening met prioriteit, locatie van de machine, bezetting van die machine, enz.. Je zorgt ook voor een goede communicatie naar werfleiding toe. In overleg met de werfleiders plan je de onderhouden en grotere herstellingen van de machines. Door jouw activiteiten worden technische problemen snel en efficiënt opgelost, kunnen onze machines betrouwbaar en kwaliteitsvol ingezet worden, en wordt stilstand van machines tot een minimum herleid. Je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je beschikt over een bachelor elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt grote interesse in grondverzetmaterieel, hydraulica, dieselmotoren, … Je hebt bij voorkeur ervaring met herstellingen aan groot aannemingsmaterieel of aanverwante, of je bent bereid dit te gronde aan te leren. Je bent stressbestendig, een goede organisator, cijfermatig en denkt probleemoplossend. Je hebt zin voor kwaliteit, orde en nauwkeurigheid. Je bent flexibel (geen nine to five mentaliteit). Je bent administratief sterk en je kan goed overweg met het MS Officepakket. Je bent in staat bijv. een call intake direct in het ERP-programma in te vullen. Je bent een teamplayer die weet te motiveren.

JOBRELATED COMPETENCES

- Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De producten en diensten van de onderneming voorstellen (nieuwe producten, bijkomende verkoop, ...)

- De beschikbaarheid van het product, de dienst controleren De gegevens van de bestelling, de reservatie, ... invoeren

- De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze

- De klant oriënteren en zijn oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, ...)

- Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen

- Het doel van de oproep kenbaar maken of identificeren (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, ...)

- Zich voorstellen aan de telefoon De identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, ...)

OFFER

Aangename werkomgeving en boeiende job De nodige ondersteuning en opleiding Ruimte om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheidszin te tonen Eigen inbreng wordt sterk aangemoedigd Aantrekkelijk en motiverend loon

Konvert Office Brugge

Smedenstraat 61
8000 Brugge
+32 (0)50 34 77 90

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Deeltijds Administratief Medewerker - Preventie Welzijn en Verzekeringen (m/v)

Region Brugge

Calculator Infrastructuur- en Grondwerken (m/v)

Region Oostende

Logistics Site Lead (m/v)

Region Brugge

Deeltijds administratief medewerker voor preventie en verzekeringen (m/v)

Region Brugge

Payroll Consultant (m/v)

Region Brugge

Mechanical Design Engineer (m/v)

Region Aalter - Deinze

IT Assistant (m/v)

Region Aalter - Deinze

Project manager Piping Mechanical M/V (m/v)

Region Aalter - Deinze

Ergotherapeut (tijdelijk) (m/v)

Region Oostende

Laborant Antigeendetectie (m/v)

Region Brugge