TECHNISCH (TOONZAAL) VERKOPER VERWARMING EN TECHNIEKEN REGIO BRUGGE (M/V)

LOCATION Region Brugge
CATEGORY Sales/Marketing
SECTOR Wholesale
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/202/201812343

PROFILE

Een familiebedrijf, dat uitgegroeid is tot een gekende KMO met een hoogwaardig assortiment in sanitair en verwarming. Een moderne werkplek, waar je met veel plezier en motivatie jouw steentje kan bijdragen. Zou jij hier graag aan de slag gaan als Adviseur Toonzaal Sanitair & Verwarming, waarbij je een goede mix hebt tussen klantencontact en verkoopadministratie? Hoe ziet jouw dag er uit? - Je adviseert de particuliere klanten die omtrent (mogelijke) aankopen in sanitair en verwarming. - Dit doe je aan de hand van een open en adviserend gesprek: behoeften detecteren, budget bevragen en producten tonen. - Je neemt met de klanten plaats aan je bureau om een ontwerp en offerte voor te stellen en eventuele wijzigingen aan te brengen/het verkoopgesprek succesvol af te ronden. - Tussen de vele klantgesprekken door, werk je jouw administratie af. De verdeling tussen klantcontact en administratie is ongeveer 50/50.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Wie zoeken we? - Je hebt interesse in interieur en sanitair: via je studie of op andere wijze verkregen. - Je bent een open en sociale persoon, die graag dagelijks in contact staat met klanten en hun op kwalitatieve wijze adviseert. - Je bent administratief sterk en kunt steeds schakelen tussen klantcontact en af te ronden administratieve prioriteiten. - Je hebt een commerciële instelling, adviseert klanten graag zo goed mogelijk om verkopen te genereren én langdurige klantrelaties op te bouwen. - Je gaat graag professioneel gekleed en hebt een professionele wijze van communiceren. - Je bent collegiaal en teamgericht: wanneer je collega's niet in staat zijn hun klanten te adviseren, spring jij met plezier bij. - Je bent bereid steeds op zaterdag te werken en bent flexibel naar werklocatie: je werkt standaard in Wijnegem, maar kan een enkele keer gevraagd worden in te vallen in een ander filiaal. - Je hebt een rijbewijs B en een wagen te beschikking.

JOBRELATED COMPETENCES

- Verkoopresultaten opvolgen en analyseren Aanpassingen voorstellen

- De uitvoering opvolgen Oplossingen aan de klant voorstellen

- De technische haalbaarheid van de vraag van een klant onderzoeken (becijfering, lijst met maatregelen, ...) De prijsopgave uitwerken

OFFER

Wat mag je verwachten voor jouw inzet? - Een van oorsprong Belgisch familiebedrijf, waar een familiale sfeer heerst en er open communicatie is op verschillende niveaus. - Een moderne werkplek, waar design en innovatie de rode draad in het interieur en het productgamma vormen. - Opleiding on the job: je leert werken met programma's, ontwerpen, verkoopgesprekken voeren en administratie te verrichten. - Een competitieve bruto verloning, aangevuld met een maandelijkse netto vergoeding, een jaarbonus op groepsniveau, maaltijdcheques, ecocheques en DKV na 6 maanden in dienst. - Een fulltime job, waarbij je elke zaterdag werkt en hiervoor een andere dag recup krijgt in de week.

Konvert Office Brugge

Smedenstraat 61
8000 Brugge
+32 (0)50 34 77 90

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Deeltijds Administratief Medewerker - Preventie Welzijn en Verzekeringen (m/v)

Region Brugge

Calculator Infrastructuur- en Grondwerken (m/v)

Region Oostende

Logistics Site Lead (m/v)

Region Brugge

Deeltijds administratief medewerker voor preventie en verzekeringen (m/v)

Region Brugge

Payroll Consultant (m/v)

Region Brugge

Mechanical Design Engineer (m/v)

Region Aalter - Deinze

IT Assistant (m/v)

Region Aalter - Deinze

Project manager Piping Mechanical M/V (m/v)

Region Aalter - Deinze

Ergotherapeut (tijdelijk) (m/v)

Region Oostende

Laborant Antigeendetectie (m/v)

Region Brugge