Vacancy

MEEWERKEND CHAUFFEUR C/CE (M/V)

Region Hasselt
Fixed
Reference: 3/801/202029228

Function

Voor een bouwbedrijf te Hasselt is Konvert Construct Houthalen op zoek naar een meewerkend chauffeur C/CE. Dit voor het uitvoeren van rioolrenovatieprojecten over België en Nederland, overnachtingen kunnen dus regelmatig voorkomen. We zijn op zoek naar mensen met zin voor verantwoordelijkheid en avontuur. Als meewerkend chauffeur komt u terecht in een vast team van 4 à 6 medewerkers. Zowel rijden met de vrachtwagen als meewerken op de werf behoren tot je takenpakket. Spreekt deze vacature je aan en ben je er zeker van dat jij de juiste persoon bent voor deze job? Aarzel dan niet en solliciteer meteen! Dit kan via het e-mailadres houthalen.construct@konvert.be of via het telefoonnummer 011/60.33.67

Your profile

Onze doelgroep zijn medewerkers die willen werken en flexibel zijn. Het werken in besloten ruimten (riolen) schrikt u niet af. De aard van het werk behelst om af en toe op logement te gaan. U beschikt minimaal over een C-rijbewijs, met voorkeur CE.

What do we offer?

Je maakt deel uit van een van de meest toonaangevende bouwbedrijven van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Binnen onze onderneming is er ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt een attractief salaris geboden.

Jobrelated competences

  • Een specifiek voertuig besturen: Trekker-oplegger
  • Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen
  • Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen
  • Verplaatsingen doen: Regionaal
  • Vervoer van: Bouwmaterialen
  • Vervoer van: Glas
  • De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken
  • De staat van het voertuig en de uitrusting nakijken De koppeling uitvoeren

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Houthalen

Grote Baan 35 - 3530 Houthalen

+32 11 60 33 67

houthalen.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy