Construction

Save vacancy

Schilder

Wulpen

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

Voor een bouwbedrijf in regio Oostduinkerke zijn wij op zoek naar een schilder. Samen met een ervaren collega-schilder ga je naar de werf. Je maakt de wanden schildersklaar, brengt primer aan en schildert de ondergronden af. Daarnaast zorg je ook voor de afwerking van de meubelplaten (olie en vernis). Vooraleer je dit alles uitvoert zorg je ervoor dat de voorbereidende afplakwerken op de werf secuur zijn uitgevoerd. Naast schilderwerken hang en behang je ook (renovatie)vlies. 

 

Who are we looking for?

Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die reeds een eerste ervaring als schilder kan voorleggen. Je beschikt verder over een stabiel werkverleden en bent woonachtig in de regio. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B maar indien dit niet het geval is rij je mee met de collega. Je hebt een goede tot zeer goede kennis van het Nederlands.

What do we offer?

 Wij bieden een gevarieerde job in een familiale KMO met werven regio (West-)kust. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Construct VG.0834/BUC 00136-406-20121024 00136-40-20130116 W.INTC.004