Construction

Save vacancy

Projectleider/werkvoorbereider hout en bouw

Veurne

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Worker

About the job

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider voor alles wat met hout te maken heeft. Je ontfermt je over projecten zowel voor binnen als voor buiten. Je bent de drijvende kracht achter de projecten en zorgt voor een professionele opvolging en vlotte afwerking van het geheel. Je bent in staat om jouw team te motiveren en aan te sturen en dit zowel vanop de werf als van op kantoor.

Who are we looking for?

Wij zoeken een kandidaat die zeer goed overweg kan met Autocad 2D. Andere tekenprogramma's zijn een pluspunt. Je kan zowel zelfstandig als in team werken (samen met 2 andere projectleiders). Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma binnen Hout(technologie), Bouw, Interieurarchitectuur, Assistent-architect, enz. . Je bent gebeten door alles wat moet hout te maken heeft. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

What do we offer?

Wij bieden een gevarieerde job in een no-nonsense omgeving met directe communicatielijnen. Er is plaats voor inspraak en overleg binnen een groeiende KMO. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart van zodra beschikbaar.

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Construct VG.0834/BUC 00136-406-20121024 00136-40-20130116 W.INTC.004