Construction

Save vacancy

Schilder

Poperinge

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

Voor onze klant in regio Poperinge zijn wij op zoek naar een ervaren schilder. Je wordt ingeschakeld binnen diverse schilder- en interieurprojecten waar een hoge afwerkingsgraad voor vereist is. Merendeel van de werven betreft binnenwerken bij particulieren. 

Voor deze functie zoeken wij iemand die streeft naar perfectie en zichzelf omschrijft als een pietje precies. Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een goede kennis van Nederlands, Frans of Engels en bent woonachtig in de regio. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. 

Opstart van zodra beschikbaar. Kans op een vast na een positieve interimperiode. Loon naargelang kennis en ervaring binnen PC 124.

Who are we looking for?

Voor deze functie zoeken wij iemand die streeft naar perfectie en zichzelf omschrijft als een pietje precies. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Je hebt een goede kennis van Nederlands, Frans of Engels en bent woonachtig in de regio. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. 

What do we offer?

Opstart van zodra beschikbaar. Kans op een vast na een positieve interimperiode. Loon naargelang kennis en ervaring binnen PC 124.

Interesse? Overtuig ons van jouw capaciteiten en bel Emily, Justien of Bernard.

This position is open to everyone, regardless of gender.