Vacancy

METSER REGIO POPERINGE (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 3/106/202043307

Function

Voor een bouwbedrijf actief in regio Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde metser. Je staat in voor het plaatsen & monteren van ijzeren wapening, muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...), mortel/vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen. Daarnaast plaats je prefabelementen en zet je deze vast (dagkanten, bovendrempels, daklijsten, trappen, ...). Je bent ook bekwaam om een rookkanaal te bouwen en een schoorsteen te plaatsen alsook akoestische of thermische isolatie.

Your profile

Je hebt zin voor nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid en kan kwaliteitsgericht werken. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid. Je beschikt over de nodige technische kennis en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Ervaring is geen vereiste maar wel een pluspunt. Je kunt zelfstandig profielen uitzetten.

What do we offer?

Wij bieden werk in eigen regio met goede loonvoorwaarden volgens PC Bouw. Vast contract mogelijk na positieve evaluatie van de interimperiode. Snelle opstart.

Jobrelated competences

  • Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen
  • Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...)
  • Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...)
  • Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13 - 8900 Ieper

+32 57 20 59 06

ieper.construct@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy