TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE (M/V)

LOCATION Region Veurne
CATEGORY Construction
SECTOR Construction
CONTRACT Fixed
REFERENCE 3/106/201946250

PROFILE

Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een technisch commercieel bediende. Je maakt technische plannen met Solid Works en maakt de offertes correct op. Je volgt de offertes op en doet aanpassingen waar nodig. Je zorgt voor een service op maat van de klant en je maakt een verschil door jouw dossierkennis. Kortom: je wordt de administratieve contactpersoon bij alle vragen/opmerkingen omtrent de opgemaakte offertes.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bent consequent en perfectionistisch ingesteld. Je bent rekenkundig aangelegd en houdt van projectmatig werken. Je bezit de nodige motivatie om te werken en je wil voldoening uit je werk halen. Je staat in nauw contact met de collega's van de verschillende afdelingen. Je bent in het bezit van minimum een A2-diploma in een administratieve of technische richting. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans. Je bent woonachtig in regio Veurne-Diksmuide.

JOBRELATED COMPETENCES

- Bestellingen, stocks, terugzending van producten beheren en opvolgen

- Documentatie zoeken, doorsturen of beheren

- Documenten coderen, klasseren en archiveren

- Documenten invoeren en de lay-out verzorgen Documenten doorsturen en klasseren

- Klanten en opdrachtgevers informeren over de vordering van hun dossier en verslagen, vorderingsstaten, tijdspaden, ... doorsturen

- Technische documenten afdrukken (plannen, maquettes, technische fiches, ...)

- Vergaderingen van de projectgroep organiseren Verslagen opstellen

OFFER

Wij bieden een gevarieerde job met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Je komt terecht in een bloeiende en groeiende KMO waar een no-nonsense mentaliteit wordt gehanteerd.

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13
8900 Ieper
+32 (0)57 20 59 06

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy