BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER (M/V)

LOCATION Region Ieper - Poperinge - Wervik
CATEGORY Construction
SECTOR Construction
CONTRACT Fixed
REFERENCE 3/106/201940272

PROFILE

Voor een bedrijf in regio Poperinge zijn wij op zoek naar een business development manager voor het gamma van de elektrische laadpalen. Je staat in voor het uitbouwen, lanceren en promoten van allerlei nieuwe producten. Je verzorgt en ontwikkelt de marketing en promotie van het gamma. Je voert prospectie uit en identificeert de potentiële klanten en hun noden. Je doet de verkoop en opvolging van de offertes van A-Z.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bent sterk commercieel ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteit. Je hebt reeds een eerste ervaring binnen de sector van laadpalen of je hebt zeker de wil om snel de nodige kennis op te doen. Je hebt ervaring in het in de markt zetten van een nieuw product.
Verder ben je enthousiast, creatief, ondernemend en positief ingesteld die houdt van resultaatgerichtheid en heb je de wil om te slagen. Je bent in staat om klanten te overtuigen door het geven van technisch advies.
Je bent 2-talig Nederlands-Frans, kennis Engels en/of Duits is een pluspunt.

JOBRELATED COMPETENCES

- Het mediaplan voor de lancering van het product of het productengamma bepalen De promotiemiddelen uitwerken (technische fiche, verkoopsargumentatie, catalogus, ...)

- Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren

- Marktaandelen, verkoop en winstmarges van het product of het productengamma analyseren Aanpassingen voorstellen (promotieacties, afstemming op de concurrentie, ...)

- Productiemodaliteiten van de producten bepalen volgens de productievereisten

- Technische ondersteuning bieden aan het verkoopnetwerk over het product of het gamma (technische eigenschappen, innovatie, ...)

- De eigenschappen van nieuwe producten en de aanpassingen aan bestaande producten bepalen

- De markt van de producten, de behoeften van de consumenten en de concurrentie analyseren

- Het marketingplan van het product of het gamma uitwerken na opstelling van het technisch bestek

OFFER

Wij bieden een zeer gevarieerde functie in een bloeiende KMO. Je krijgt aangepaste vorming en ondersteuning om de gevraagde objecten te verwezenlijken. Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met korte communicatielijnen. Je ontvangt een competitief salaris met bedrijfsvoertuig, aangevuld met extralegale voordelen zoals gsm en laptop.
Kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Konvert Construct Ieper

R.Colaertplein 13
8900 Ieper
+32 (0)57 20 59 06

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy