Vacancy

TALENT ACQUISITION OFFICER (M/V)

Region Antwerpen
Fixed
Reference: 1/98/202120833

Function

Als Talent Acquisition Officer ben je regionaal verantwoordelijk voor de recrutering & selectie van onze Konvert medewerkers teneinde ervoor te zorgen dat onze kantoren en diensten steeds over de nodige competenties en talenten beschikken om hun doelstellingen te realiseren.
* Je verspreidt via de diverse recruteringskanalen de vacatures.
* Dagelijks onderneem je de nodige acties om op een actieve manier talent op te sporen via de ter beschikking gestelde recruteringstools.
* Je behandelt op een vlotte manier de sollicitaties van A tot Z. Je onderneemt de nodige acties (o.a. (intake)gesprek, testen, referenties, …) om een volledig beeld van de kandidaat te vormen teneinde te kunnen oordelen over de “perfecte match” t.o.v. de functie & onze bedrijfscultuur.
* Je overlegt met de leidinggevenden (district managers/afdelingsverantwoordelijken) over de “gematchte” kandidaten om hen de nodige talenten vlot aan te reiken.
* Daarnaast onderneem je de nodige acties om een regionaal ‘netwerk’ uit te bouwen (o.a. contacten met opleidingsinstellingen, …) en neem je actief deel aan jobbeurzen.
* Je verzorgt de nodige administratie met betrekking tot de recrutering & selectieprocessen en rapporteert rechtstreeks aan de HR manager.

Your profile

Je bewees reeds enkele jaren dat je een passie hebt voor rekrutering & selectie en houdt ervan dagelijks op zoek te gaan naar de “perfecte match”.

Je beschikt over een enthousiaste en positieve persoonlijkheid die onze bedrijfswaarden op een dynamische en energieke manier kan overbrengen naar de kandidaten.

Je bent proactief en beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden alsook het nodige doorzettingsvermogen. Discretie, objectiviteit en een professionele attitude zijn voor jou evidenties.

Je bent bereid je te verplaatsen binnen de regio's Antwerpen en Limburg. 

What do we offer?

We bieden je een boeiende HR functie met de nodige zelfstandigheid in een Belgisch familiebedrijf waarin onder meer positivisme, gedrevenheid, transparantie en teamwork tot de bedrijfswaarden behoren.

Naast een marktconforme verloning met extra legale voordelen (o.a. MCH’s, bedrijfswagen) bieden we je de mogelijkheid tot (beperkt) thuiswerk.

Er is een mogelijkheid tot 4/5 den tewerkstelling. 

Jobrelated competences

 • Actieplannen uitwerken en opstarten De resultaten evalueren
 • Aanvraagdossiers samenstellen voor financiële hulp, opleiding, ...
 • Collectieve acties rond opleiding, tewerkstelling, vergoeding, … uitwerken en leiden
 • De klant begeleiden bij de te ondernemen stappen De acties opvolgen en een voortgangstraject voorstellen
 • Dossiers van vacatures beheren (inschrijving, opvolging van de vervulling, ...)
 • De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren (promotie, opleiding, integratie, ...)
 • Dossiers van werkzoekenden beheren
 • Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, ...)
 • Noden en verwachtingen van de klant-werkgever identificeren (aanwerving, competentiebeheer, opleiding, ... ) De samenwerkingsmodaliteiten bepalen
 • Uitzendpersoneel ter beschikking stellen en opvolgen, in samenwerking met de werkgevers
 • Samen het individuele project bepalen (tewerkstelling, bedrijfsoprichting, opleiding, ...) Acties voorstellen (infosessies, werkaanbiedingen, ...)
 • Vakdocumentatie bijwerken (wijzigingen in reglementering, plaatsen waar men terecht kan, ...) en ter beschikking stellen van het publiek
 • Werken met een doelgroep: Werkzoekenden

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy