Vacancy

INTERN COMMERCIEEL TRAINER UITZENDSECTOR ZUID WEST-VLAANDEREN (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 1/98/202119710

Function

Als Intern commercieel trainer uitzendsector ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking én het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent o.a. concreet : werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is. Je staat in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van ( nieuwe ) recruiters. Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten. Je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de national accounts. Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauw contact met verschillende afdelingen, zoals opleiding, rekrutering,..

Your profile

Als Intern commercieel trainer ben je een sterke persoonlijkheid met een ruime succesvolle commerciële ervaring in de uitzendsector. Je bent ondernemend, resultaatgericht en in staat een boodschap op een overtuigende manier over te brengen. Enthousiasme en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekend, op organisatorisch vlak ben je een voorbeeld : je kan snel situaties inschatten, het overzicht bewaren en structuur brengen waar nodig.

De kantoren die vallen binnen je werkgebied zijn: Kortrijk, Tielt, Waregem, Menen.

Je bent dan ook bereid om je vlot tussen deze kantoren te verplaatsen.

What do we offer?

Als Intern commercieel trainer heb je een gevarieerde interne functie met zeer diverse contacten en veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om jouw commerciële, organisatorische en leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen. Je wordt hierin begeleid door oa een goede opleiding, geavanceerde tools en tal van ondersteunende diensten. Marktconforme verloning aangevuld met extra legale voordelen en een bonussysteem.

 

Jobrelated competences

  • Een klanten- of prospectenbestand uitwerken
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Klanten: Bedrijven
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Met de klant onderhandelen over de voorwaarden van de verkoopovereenkomst
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
  • De activiteiten van een team coördineren Acties ter ondersteuning van het personeelsbeheer uitvoeren (aanwerving, opleiding, ...)
  • Acties organiseren voor competentieontwikkeling binnen het team (opleiding, begeleiding, stage, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy