Vacancy

SPECIALIST REKRUTERING & SELECTIE BRUSSEL (M/V)

Brussels Capital
Fixed
Reference: 1/98/202111492

Function

Als specialist rekrutering & selectie ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en uitvoeren van het volledige wervings- en selectieproces en dit specifiek voor bediende-profielen en kaderleden. Enkele van jouw belangrijkste taken: Je beheert jouw vacatures van A-Z: van intake tot aanwerving. Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. Je bent in dit proces ook verantwoordelijk voor de uitvoering van testen en interviews die moeten toelaten om technische expertise, competenties en het potentieel van de kandidaten te meten om zo een correct advies en voorstelling naar de klant toe te kunnen doen. Tevens bewaak je de selectieprocessen van jouw dossiers en sta je in voor de verbetering en optimalisatie hiervan. Je communiceert op een commerciële en professionele manier rond de voortgang van de selecties en de resultaten aan jouw klanten. In deze functie heb je rechtstreeks contact met je klanten (zowel telefonisch als face-to-face). En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

Your profile

Voor deze functie verwachten we een specialist in rekrutering & selectie, dus beschik je, naast een masterdiploma in HR of bedrijfspsychologie, reeds over enkele jaren ervaring. Je kan vlot schriftelijk en mondeling communiceren in het Frans én in het Nederlands. Je bent een geboren netwerker en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd, planmatig en heel zelfstandig. Professionalisme en drive zijn kernwoorden in deze functie. Je uitvalsbasis is Leuven of Brussel, en je bent bereid je te verplaatsen tussen beide locaties.

What do we offer?

Konvert…your way of work? Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work' leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega’s zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit. Bovendien biest Konvert een marktconforme verloning aangevuld met extra-legale voordelen. 

Jobrelated competences

 • Activiteiten: Bedrijfsprospectie
 • Activiteiten: Preselectie van kandidaten bij aanwervingen
 • Dossiers van werkzoekenden beheren
 • Dossiers van vacatures beheren (inschrijving, opvolging van de vervulling, ...)
 • De klant begeleiden bij de te ondernemen stappen De acties opvolgen en een voortgangstraject voorstellen
 • De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren (promotie, opleiding, integratie, ...)
 • Klanten onthalen en informeren (tewerkstellingsmaatregelen, vergoeding, opleidingsmogelijkheden, ...)
 • Noden en verwachtingen van de klant-werkgever identificeren (aanwerving, competentiebeheer, opleiding, ... ) De samenwerkingsmodaliteiten bepalen
 • Startersadvies geven
 • Uitzendpersoneel ter beschikking stellen en opvolgen, in samenwerking met de werkgevers
 • Werken met een doelgroep: Werknemers
 • Werken met een doelgroep: Werkzoekenden
 • Commerciële opvolging uitvoeren Nieuwe commerciële mogelijkheden verkennen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy