Vacancy

KONVERT INTERIM - DOSSIERBEHEERDER (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 1/98/202107066

Function

Als dossierbeheerder ben jij die dynamische, administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk mee instaat voor de loonadministratie. Tot jouw takenpakket behoort oa het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie van ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz, het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4's, C3.2's, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz...

Your profile

Bij voorkeur iemand op bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring. U hebt sterk ontwikkelde administratieve vaardigheden waarbij ervaring in personeelsadministratie een must is! Je werkt graag in een team en hebt goede telefonische skills om de collega's in de kantoren te woord te staan.

What do we offer?

Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work' leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega’s zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit. Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. We investeren steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. En dan hebben we het niet enkel over de gemakkelijke bureaustoel! Niet enkel krijg je bij Konvert een boeiende job, we bieden ook de mogelijkheid om te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien… Get Konverted!

Jobrelated competences

  • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updaten De wettelijke aangifte indienen
  • Loongegevens invoeren (premies, uitkeringen, maandelijkse salarissen, inhoudingen, ...) Loonstrookjes controleren
  • Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie
  • Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy