Vacancy

ONLINE MARKETEER/ CAMPAIGN DEVELOPER (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 1/98/202100505

Function

Als online marketeer/ campaign developer zoek jij naar een creatieve invalshoek voor onze online communicatie en bouw jij aan de marketingcampagnes van Konvert voor onze prospecten/klanten en kandidaten/uitzendkrachten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de doelgroep en het bouwen van de flows. Je ontwikkelt de campagnemiddelen (e-mails, webpagina's, formulieren), je verzorgt de juiste datasets en evalueert/optimaliseert de bestaande en uitgevoerde campagnes met Google Adwords, Facebook, LinkedIn en Twitter. Je bent ook verantwoordelijke voor het uitvoeren van basisanalyses (Google Analytics) waarbij je nauw in contact staat met ons sales team om deze klant- en marktdata verder te benutten voor marketingdoeleinden. Je onderhoudt onze bestaande websites en doet het beheer van de social media kanalen. Een actieve kennis en ervaring met ClickDiminsions is voor deze functie noodzakelijk. Verder is kennis van SEO, SEA, content marketing, CMS, UX, Conversion en Dynamics CRM ook een vereiste.

Your profile

Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. We investeren steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. En dan hebben we het niet enkel over de gemakkelijke bureaustoel! Niet enkel krijg je bij Konvert een boeiende job, we bieden ook de mogelijkheid om te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien… Get Konverted!

What do we offer?

Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work' leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega’s zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit.

Jobrelated competences

  • De mediastrategie, het concept en de boodschap van de campagne bepalen in samenwerking met de verkopers, de ontwerpers en de adverteerders
  • Verschillende media selecteren volgens de beoogde doelstellingen en de toegewezen middelen
  • De verspreiding van advertenties en hun plaatsing controleren
  • Het mediaplan en -programmatie uitwerken en voorleggen aan de klant
  • De media-, of reclamecampagne evalueren
  • Methodologieën en tools voor mediaonderzoek en -metingen uitwerken en verbeteren
  • Werken binnen het mediadomein: Multimedia, internet
  • Media-informatie opvolgen en actualiseren
  • De gegevens van de campagne opvolgen en bijsturen (veranderen van drager, van media, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy