Vacancy

HR OFFICER PAYROLL 32U (M/V)

Region Kortrijk
Fixed
Reference: 1/98/202042544

Function

Als payroll Medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, opvolgen en coördineren van de personeelsadministratie in de meest ruime zin teneinde onze HR-dienstverlening ten opzichte van onze werknemers optimaal te laten verlopen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Payroll Verantwoordelijke.

In de functie van Payroll Medewerker:

  • Sta je in voor de voorbereiding en de correcte, tevens tijdige uitvoering van het payroll gebeuren in samenwerking met het sociaal secretariaat.
  • Verzorg je de dagdagelijkse personeelsadministratie door onder meer het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het invullen van sociale documenten, het versturen van aangiftes voor ouderschapsverlof, ziekte, … (ASR)
  • Sta je in voor de administratieve opvolging van in - en uitdienststelling van de werknemers
  • Voer je de nodige controles uit op arbeids-, ziekte – en verlofdagen van de werknemers
  • Ben je het eerste aanspreekpunt voor onze werknemers op het vlak van personeelsadministratie, het payroll gebeuren en de sociale wetgeving.

Je werkt voltijds op onze hoofdzetel in Kortrijk.

Your profile

Je genoot een hogere opleiding (b.v. HR Officer, Personeelswerk, …) en beschikt bij voorkeur over enige relevante ervaring (personeelsdienst, sociaal secretariaat).

Naast een goede praktische kennis van sociale wetgeving beschik je over het nodige organisatietalent en ben je klantgericht.

Administratieve nauwkeurigheid, flexibiliteit, discretie en teamspirit zijn je sterkste troeven.

Je communiceert vlot in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.

Je werkt erg vlot met MS Office (Word, Excel, Powerpoint).

 

What do we offer?

Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work' leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. Samen met je bruisende collega's zorg jij er mee voor dat klanten en uitzendkrachten hun weg naar Konvert vinden en bouw je zo verder stabiele relaties uit. Door ons uitgebreid kantorennetwerk zijn er steeds mogelijkheden om een job in jouw buurt te vinden. We investeren steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. En dan hebben we het niet enkel over de gemakkelijke bureaustoel! Niet enkel krijg je bij Konvert een boeiende job, we bieden ook de mogelijkheid om te groeien in jouw job en jezelf verder te ontplooien… Get Konverted!

Je werkt 32u en hebt je vaste vrije dag op vrijdag!

Jobrelated competences

  • Documenten voor de opvolging en het beheer van het personeel opmaken en actualiseren (sociale overzichtstabellen, salaristabellen, planning van vakanties, ...)
  • Individuele dossiers van werknemers opvolgen en updaten De wettelijke aangifte indienen
  • Nieuwe werknemers verwelkomen en hun integratie bevorderen
  • Personeel inlichten over sociaal recht en specifieke kenmerken van de organisatie

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert HQ

p/a Kennedylaan 7 - 8500 Kortrijk

+32 56 24 01 00

jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy