Vacancy

HEFTRUCKCHAUFFEUR VOLCONTINU (M/V)

Region Tienen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/808/202121881

Function

Voor onze klant, een producent van citroenzuurn zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. Bij voorkeur heb je kennis en/of ervaring met chemie. Je werkt in een volcontinu systeem, dit wil zeggen dat je telkens 7 dagen werkt, gevolgd door 2 rustdagen. In die 7 dagen werk je 3 verschillende ploegen. Vullen = de melasseoplossing of substraat (welke via een leidingssysteem naar de fermentatiekamers gebracht wordt) met een vulapparaat, d.i. een vulbek of een vultaoren, in schalen verdelen. De verdeling gebeurt per 2 schotels met een vulbek of per volledige stapel met een vultoren. De vuller : - controleert een aantal handelingen i.v.m. de verbinding van de vulapparaten met de vulleidingen. - kijkt of het juiste aantal staples in de kamer aanwezig is en gaat na of de stapels veilig opgestapeld zijn. In geval van tekortkomingen wordt de opziener verwittigd. - het vullen wordt gestart door het vulapparaat juist af te stellen. Na het vullen worden nog een aantal taken verwacht zoals : - het spoelen en demonteren van het vulapparaat. - het kuisen van de kamer en de vullersgang. - bij de volgende te vullen kamer monteert de vuller alles opnieuw. Uithalen = het ledigen en wassen van de schalen tot het terug klaarzetten voor een volgende productiecyclus. De uithaler : - verwijdert de stapels met biologisch zuur en mycelium uit de kamer met behulp van een heftruck, door de stapel in de schaar te klemmen en ermee naar de voorwasinstallatie te rijden. - controleert de stapels en zorgt eventueel voor het herstellen. - moet regelmatig mycelium, spieën en stoppen opruimen. - start nu met het inrijden voor een volgende productiecyclus. De stapels worden volledig juist geplaatst en gespied. - zorgt voor de inspectie van de kamer en randapparatuur. - zorgt na het uihalen voor het kuisen van de kamer (dit is alle spieën en stoppen opruimen en het mycelium en biologisch zuur opkuisen), de voorwasinstallatie en de heftruck.

Your profile

Heftruckervaring en/of attest is een must!

What do we offer?

Een zeer aantrekkelijke verloning 

Jobrelated competences

  • De hoeveelheid, de conformiteit en de beschikbaarheid van de grond- en reactiestoffen controleren (natrium, zuren, chloor, silicium, ...)
  • Controleren of de installaties werken en veilig zijn
  • De netheid van de installaties en controleapparatuur controleren en onderhouden (reactor, distillatiekolom, pH-meter, ...)
  • De parameters van de machines en uitrusting controleren (temperatuur, druk, debiet, ...) Afwijkingen identificeren en bijstellen
  • Gegevens voor productieopvolging registreren De informatie doorgeven aan de betrokkenen
  • Productiefasen overzien of besturen: Fermentatie
  • Technische hulp verlenen aan operatoren Rapporten opstellen over de productie en incidenten
  • Ladingen verplaatsen met behulp van: Heftruck met frontbesturing

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Diest

Hasseltsestraat 55 - 3290 Diest

+32 13 67 13 42

diest.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy