Vacancy

MAGAZIJNIER MET RIJBEWIJS C (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Fixed
Reference: 7/807/202247946

Function

Konvert zoekt voor een meubelgroothandel die levert aan populaire meubel winkels en consumenten in België, een magazijnier - meubelmonteerder met rijbewijs C.

Hou je van afwisselend werk en een leuke werksfeer. Heb je de nodige ervaring en ben je tevens een handige doe-het-zelver die weet van aanpakken, dan ga je je als een vis in het water voelen.

Je staat in voor; Het leveren en monteren van meubelen bij klanten. Helpen lossen en laden van containers. Magazijnwerk.

Voltijdse job van maandag t.e.m. vrijdag (geen weekendwerk). Glijdende uren, maar we streven ernaar te stopen om 17.00u. Heel sporadisch kan dit uitlopen. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C.

Bent u de handige persoon die we zoeken? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

Your profile

Je bent handig, nauwkeurig, punctueel en je kan heel zelfstandig werken met verantwoordelijkheidszin.

What do we offer?

Voltijdse job van maandag t.e.m. vrijdag (geen weekendwerk). Glijdende uren, maar we streven ernaar te stopen om 17.00u. Heel sporadisch kan dit uitlopen. 

Jobrelated competences

  • Het meubel monteren of assembleren De montage controleren (haaksheid, stabiliteit, vlakheid, ...) en de onderdelen bijwerken (lades, deuren, ...)
  • Het artikel reinigen en verpakken voor teruggave of levering aan de klant

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Tessenderlo

Kolmen 16 - 3980 Tessenderlo

+32 13 66 77 55

tessenderlo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy