Vacancy

STRALER / METALISEERDER (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Fixed
Reference: 7/807/202167408

Function

Voor een metaalbedrijf in de regio van Tessenderlo, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler, metaliseerder Als straler / metaliseerder sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je hebt voldoende inzicht en intellect om een werkorder te lezen, 'ontleden' en controleren. Je controleert zelf de producten en je werkt zeer nauwkeurig. Ook doe je zelf klein onderhoud aan straalbenodigdheden. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst. Maandag tot donderdag van 6u tot 15u en op vrijdag tot 12u. Heb je interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

Your profile

Eerste ervaring is noodzakelijk

What do we offer?

Werken in een familiale sfeer. Een functie in dagploeg in een groeiend financieel gezond bedrijf. Hoogstaande reputatie op de markt.

Jobrelated competences

  • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
  • De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren
  • De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Tessenderlo

Kolmen 16 - 3980 Tessenderlo

+32 13 66 77 55

tessenderlo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy