Vacancy

PRODUCTIEOPERATOR (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Fixed
Reference: 7/807/202029289

Function

Voor een producent van kwaliteitsvolle terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking regio Tessenderlo, zijn we op zoek naar een reserve operator. Als reserve operator ondersteun je in het productieproces of bij aanverwante productieactiviteiten in functie van de behoefte. Je ziet toe op het goed functioneren van het productie-installatie en de afwerklijn. Je doet gerichte controles en registreert gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging. Je staat mee in voor het basisonderhoud en je assisteert bij onderhoudswerkzaamheden. Je werkt mee aan verbeteringen van het productieproces zowel op gebied van veiligheid als productiviteit. Continu verbeteren is voor jou een vanzelfsprekendheid. Samen met de andere collega's van de productievestiging til je de werking van de site naar een hoger niveau. Heb je interesse in deze functie? Contacteer Konvert interim op het nummer 013 66 77 55 of tessenderlo.interim@konvert.be

Your profile

Je bent leergierig en flexibel. Je hebt aandacht voor kwaliteit en neemt initiatief op deze op peil te houden. Je staat open voor veranderingen en bent bereid steeds bij te leren. Je hebt een gezonde portie ambitie. Je bent hands-on en hebt een no-nonsense ingesteldheid. Je vindt de veiligheid van jezelf en die van je collega's prioriteit. Je wil werken in 3 ploegen. Je kan zelfstandig werken, maar vindt teamwerk eveneens zeer belangrijk. Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs in een technische richting, of gelijkwaardig door ervaring.

What do we offer?

Een uitdagende, dynamische werkomgeving met hoge kwaliteitsstandaarden. Een bedrijfscultuur waar initiatief, zelfstandigheid, flexibiliteit en resultaatsgerichtheid sterk worden gewaardeerd. Reële doorgroeimogelijkheden in functie en verantwoordelijkheden. Een marktconform salarispakket aangevuld met mooie extralegale voordelen.

Jobrelated competences

  • De conformiteit van de gerealiseerde stukken controleren (vlakheid, loodrechte stand, ...) en stalen nemen voor analyse
  • Producten markeren, etiketteren (referentie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Tessenderlo

Kolmen 16 - 3980 Tessenderlo

+32 13 66 77 55

tessenderlo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy