Vacancy

COMMERCIEEL-ADMINISTRATIEF BEDIENDE - BINNENDIENST (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Fixed
Reference: 7/807/202029140

Function

Voor onze klant, een betonbedrijf in regio Tessenderlo, zoeken wij een administratieve medewerker voor de commerciële binnendienst.

Als commercieel-administratief bediende ben jij de tussenpersoon tussen de vertegenwoordiger op de baan en de klant. Je maakt offertes en volgt deze ook op. Daarnaast geef je bestellingen in, maak je contracten op en ben je verantwoordelijk voor het behandelen van aanbestedingen. Je biedt bijkomend ook administratieve ondersteuning aan de expeditie-afdeling. Het takenpakket omvat dus erg veel afwisseling, waarbij een perfecte administratieve afhandeling steeds het doel is. 

De ideale kandidaat voor deze vacature? Je hebt een grote voorliefde voor administratie in combinatie met een technische achtergrond. Op deze manier kan je de klanten op een correcte manier adviseren. Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden. Bovendien werk je resultaatsgericht en is je enthousiasme aanstekelijk. Ook je doorzettingsvermogen en hands-on mentaliteit spelen een belangrijke rol voor deze functie. Een perfecte tweetaligheid hoeft niet, maar je kan wel je mannetje staan in het Nederlands en het Frans. 

Interesse? Bezorg dan vandaag nog je CV aan het team van Konvert Tessenderlo!

Your profile

 • goede kennis van het Nederlands en het Frans
 • sterke administratieve vaardigheden, waarbij je steeds nauwkeurig en correct tewerk gaat
 • technische achtergrond door studie of werkervaring

What do we offer?

 • voltijdse tewerkstelling bij een groeiend en ambitieus bedrijf in een filevrije omgeving
 • marktconforme verloning
 • voldoende ruimte voor initiatief en zelfontplooiing 

Jobrelated competences

 • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
 • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
 • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
 • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)
 • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Tessenderlo

Kolmen 16 - 3980 Tessenderlo

+32 13 66 77 55

tessenderlo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy