Vacancy

WINKELMEDEWERKER ALDI (M/V)

Region Beringen - Tessenderlo
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/805/202201260

Function

Als Medewerker Verkoop speel je een cruciale rol in de dagelijkse werking van de winkel. Jij bezorgt onze klanten een aangename winkelervaring: je helpt hen met een glimlach en zorgt ervoor dat de winkel steeds tiptop in orde is. KERNVAARDIGHEDEN: de klant komt voor jou op de eerste plaats je bent een echte team-player je houdt van een actieve job je steekt graag de handen uit de mouwen Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach Een winkelmedewerker moet all-round zijn, moet op één en dezelfde dag dus zowel producten op schappen plaatsen als kassawerk doen. Jouw troeven: Je behaalde een diploma secundair onderwijs of je hebt ervaring in verkoop Voor jou komt de klant op de eerste plaats, een vriendelijk en klantgericht optreden is vanzelfsprekend Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt nauwkeurig Je bent een echte team-player Je bent bereid om flexibel te werken en regelmatig zaterdagwerk vormt voor jou geen probleem Je hebt een rijbewijs en eigen wagen

Your profile

- Klantvriendelijkheid

- Je bent een harder werker

- Je bent een echte teamplayer 

- Je bent flexibel en bereid om op zaterdag te werke

 

What do we offer?

Je krijgt uiteraard een aantrekkelijk salaris, met tal van extra voordelen, een grondige opleiding en een uitdagende job. Maar wat de job echt de moeite waard maakt, dat is de ALDI-familie: je collega’s die elke dag uniek maken, de nodige dosis fun en een heel aangename werkomgeving!

Jobrelated competences

  • Producten inventariseren
  • De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren
  • Producten naar een afdeling brengen Producten op rekken of schappen plaatsen
  • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken
  • Betalingen ontvangen
  • De kassa tellen, verschillen vaststellen en fouten corrigeren
  • De kassa bij het begin van de werkdag controleren De kassa-inhoud bij sluiting tellen
  • De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
  • Opmerkingen van klanten verzamelen (onthaal, prijs, wachttijd, ...) De opmerkingen aan de juiste persoon overmaken (kassaverantwoordelijke, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Lommel

Vreyshorring 4 - 3920 Lommel

+32 11 55 53 55

lommel.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy