Vacancy

KEUKENADVISEUR (M/V)

Region Overpelt - Hamont-Achel - Lommel
Fixed
Reference: 7/805/202101491

Function

Voor onze klant in Overpelt, een toffe keukenproducent zijn we op zoek naar een team van verkopers om in de toonzaal in Lommel en Geel keukens te verkopen en mensen te adviseren. Je staat in voor de verkoop van A tot Z, het tekenen, calculeren en besprekingen met de klanten. Je komt terecht in een geweldig team en zal de nodige opleidingen krijgen. Ben jij commercieel ingesteld, heb je een passie voor keukens en schrikt weekendwerk je niet af? Solliciteer dan nu!

Your profile

Je bent vlot en commercieel. Je hebt interesse in de keukenbranche. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een net voorkomen.

What do we offer?

Je werkt voltijds van dinsdag tot zaterdag, 38 uur per week. Je ontvangt tijdens je opleiding een basisloon dat nadien aangevuld wordt met maaltijdcheques, eventueel een wagen en een commissie op filiaalniveau.

Jobrelated competences

  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Lommel

Vreyshorring 4 - 3920 Lommel

+32 11 55 53 55

lommel.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy