Vacancy

TECHNIEKER (M/V)

Region Overpelt - Hamont-Achel - Lommel
Fixed
Reference: 7/805/202101439

Function

Voor een groot voedingsbedrijf te Hamont zijn we op zoek naar techniekers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud van productiemachines. Je verzekert het optimaal functioneren van productiemachines, met respect voor de procedures inzake de kwaliteit, de veiligheid en de omgeving. Je voert herstellingen aan de installaties uit en gebruikt hiervoor geschikte werktuigen. Je lost storingen zelfstandig op en staat in voor een optimale werking. Je houdt toezicht op meerdere en/of complexere installaties, activiteiten, processen.

Your profile

Je hebt reeds enkele jaren ervaring als technieker. Toch sta je open om nog elke dag bij te leren. Je gaat graag een uitdaging aan en je kan probleemoplossend werken.

What do we offer?

Een voltijdse functie met veel uitdaging! Tijdens jouw opleidingsperiode werk je in dagdienst. Hierna zal je in de vaste nacht tewerkgesteld worden.

Jobrelated competences

  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • Domein: Elektriciteit, elektronica en elektrotechniek
  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Onderhoudsprocedures, werkwijzen, technische fiches, opvolginstrumenten ontwikkelen en verbeteren
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Lommel

Vreyshorring 4 - 3920 Lommel

+32 11 55 53 55

lommel.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy