Vacancy

MEDEWERKER MENGHAL 2-PLOEGEN (M/V)

Region Hasselt
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/803/202029130

Function

Voor een bedrijf in regio Hasselt, gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar medewerkers van de MENGHAL. Op deze afdeling sta je in voor het vervaardigen van rubber. Je mengt de verschillende ingrediënten door zakken in de mixer te kiepen. Daarna leg je rubberen blokken op een transportband en doe je andere productietaken. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent stressbestendig en kan tegen een hoog tempo werken. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem of in een vaste nachtpost, maar je bent flexibel om - indien nodig - in een andere ploeg te werken. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij snel en efficiënt? Neem dan contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of mail je persoonlijke CV naar hasselt.interim@konvert.be

Your profile

Productie-ervaring

What do we offer?

Werken in een bloeiend bedrijf.

Jobrelated competences

  • Stalen nemen van stoffen of producten, een referentie geven en voor analyse registreren
  • Controleren of de installaties werken en veilig zijn
  • De hoeveelheid, de conformiteit en de beschikbaarheid van de grond- en reactiestoffen controleren (natrium, zuren, chloor, silicium, ...)
  • De netheid van de installaties en controleapparatuur controleren en onderhouden (reactor, distillatiekolom, pH-meter, ...)
  • De verpakking en etikettering van producten controleren (luchtdichtheid, gewicht, vervaldatum) of manueel verpakken
  • De parameters van de machines en uitrusting controleren (temperatuur, druk, debiet, ...) Afwijkingen identificeren en bijstellen
  • Gegevens voor productieopvolging registreren De informatie doorgeven aan de betrokkenen

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Hasselt

Gulden Sporenplein 1 - 3500 Hasselt

+32 11 22 99 85

hasselt.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy