Vacancy

MECHANISCH ONDERHOUDSMEDEWERKER (M/V)

Region Genk
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/802/202028891

Function

Voor een familiaal bedrijf te Oudsbergen zijn we op zoek naar en technieker revisie. Uitvoeren van mechanische onderhoudswerkzaamheden aan de productiemachines, voertuigen en gebouwen, teneinde de bedrijfszekerheid van de machines en voertuigen te garanderen en de gebouwen in goede staat te houden. Uitvoeren van hoofdzakelijk planmatig mechanisch onderhoud en advies verlenen rond verbeteringsprojecten teneinde storingen op te minimaliseren en problemen te vermijden.

Your profile

A2/A3-niveau en/of gelijkwaardig door ervaring Algemene technische kennis Kennis lassen, hydraulica en pneumatica Bedienen van courante werktuigmachines Kennis van rolbrug en heftruck Kennis van plan lezen Je bent flexibel, stressbestendig en multifunctioneel

What do we offer?

Je komt terecht in een leuke, familiale sfeer. Loon conform ervaring, aangevuld met extra-legale voordelen Je werkt in dagdienst.

Jobrelated competences

  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Genk

Europalaan 86 - 3600 Genk

+32 89 35 71 31

genk.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy