Vacancy

CONTACT AGENT (M/V)

Region Londerzeel
Fixed
Reference: 7/708/202201948

Function

Onze klant te Londerzeel is een marktleider in de sector van waterkoelers. Dagelijks zorgen ze voor het gekende kwaliteitswater dat de tienduizenden klanten weten te appreciëren. Om het sales team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een telesales medewerker. Je takenpakket zal er als volgt uitzien:


- Je belt actief naar kanten en overtuigt hen van de meerwaarde die de klant biedt
- Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten
- Actief prospecteren: zowel koude als warme leads
- Je volgt je te behalen targets op

Heb je een aangename telefoonstem en een eerste ervaring als sales medewerker? Solliciteer dan snel online of bezorg ons je cv. 

Your profile

- Je bent een echte hunter, targets schrikken je niet af
- Je hebt een aangename telefoonstem waarmee je bestaande en potentiële klanten op een persoonlijke, commerciële manier kunt benaderen
- Je kan vlot overweg met een PC en het werken in team
- Een uitgesproken commerciële drive
- Een goed luisterend oor om de informatie van de klant om te zetten naar een gepaste oplossing
- Sterke mondelinge communicatievaardigheden
- Een eerste ervaring als callcenter-agent / vertegenwoordiger / ...
- Je hebt ervaring met koude prospectie

What do we offer?

Onze klant is een sterk groeiende onderneming! Ze zijn marktleider in de sector van mineraalwaterkoelers. Als jij een nieuwe collega wordt, dan kom je terecht in leuke firma met familiale sfeer, met enthousiaste en gepassioneerde collega's. Je krijgt een marktconform loon, en een contract van onbepaalde duur na een korte evaluatieperiode. Na 6 maand krijg je bovendien een hospitalisatieverzekering waar je ook je gezinsleden kan bij aansluiten. Je krijgt volop uitdagingen waarbij je jezelf volledig kan ontplooien. Ze voorzien permanente vorming en opleiding, gesteund door een managementteam dat individuele groei en initiatief aanmoedigt!

Jobrelated competences

  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Boom

Hoogstraat 1 - 2850 Boom

+32 3 458 74 90

boom.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy