Vacancy

MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE (M/V/X) (M/V)

Region Boom - Aartselaar
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/708/202122248

Function

Onze klant gelegen te Boom is een  gecertificeerd en wereldwijd marktleider in het coaten van harde substraten, gebruikt voor digitale bedrukking door middel van de sublimatie technologie. De producten worden via distributie en direct sales geleverd in meer dan 90 landen en in 5 continenten.
Universal Woods heeft sales- en marketing vestigingen in Cincinnati (USA), Boom (België) van waaruit de EMEA markt wordt bewerkt, Sydney (Australië), een logistiek centrum in Dubai van waaruit het Midden-Oosten wordt bewerkt en een research & development center in Pennsylvania.
Ter uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een Medewerker Customer Service (m/v/x).

Takenpakket:

- Als Customer Service medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, voornamelijk distributeurs. Je luistert naar hun noden en geeft waar nodig advies.
- Samen met de international account managers behartig je de goede klantenrelaties.

- Je zorgt voor het opstarten van nieuwe dossiers en voor de goede administratieve en commerciële opvolging ervan. Deze dossiers volg jij van A tot Z op en je brengt deze nauwkeurig in in ons ERP systeem.
- Je werkt nauw samen met de collega’s van Marketing en gaat aan de slag met de ondernomen marketingacties. Bij gelegenheid zal je deelnemen aan beurzen in binnen- en buitenland.
- Je werkt in een team van 4 personen, deel uitmakend van een geheel van 25 personen.

- Je rapporteert aan de Customer Service Coördinator.

Ben jij een kei in het beheren van klantenrelaties?

Solliciteer snel online of contacteer ons op het nummer 03/458.74.90

Your profile

- Je hebt enkele jaren (2 à 3) ervaring in een internationale omgeving en/of samenwerking met distributeurs.

- Ervaring op een commerciële binnendienst is een plus.
- Je bent IT vaardig en hebt al gewerkt met ERP pakketten. Je begrijpt de werking en het belang ervan voor de firma.
- Goede kennis van Excel en Word zijn essentieel.
- Naast een grondige kennis van Nederlands, Frans en Engels (gesproken en geschreven) heb je idealiter nog kennis van Duits, Spaans en/of Italiaans.
- Pro-actief handelen – Je durft verder te kijken dan je eigen takenpakket en neemt initiatieven om de werking van je dienst verder te verbeteren.

- Je stelt je flexibel op in je werk.
- Denkniveau - Je denkt klantgericht en streeft naar een optimale klantentevredenheid.

- Je hebt een bachelor denkniveau, of gelijkwaardig door ervaring.
- Affiniteit met techniek is een plus.

What do we offer?

Uitdaging en afwisseling – We bieden een voltijdse commerciële functie met uitdagingen, verantwoordelijkheden en internationale contacten in een groeiende organisatie. Jouw aanpak getuigt van dynamiek en enthousiasme.

Samen-werken – Bij ons sta je er nooit alleen voor. Je mag steeds rekenen op coaching en begeleiding en op de steun van je rechtstreekse collega’s. Je bent dan ook een teamspeler en werkt mee aan een goede samenwerking met je collega’s.

Vergoeding – Wij bieden een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, 6 ADV-dagen, een bonusplan en een hospitalisatieverzekering.

Jobrelated competences

  • Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten
  • De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)
  • De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)
  • Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)
  • Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)
  • Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Boom

Hoogstraat 1 - 2850 Boom

+32 3 458 74 90

boom.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy