Vacancy

VERLICHTINGSADVISEUR HALLE (M/V)

Region Antwerpen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/707/202107572

Function

Onze klant is een vooraanstaande Belgische familiale groothandel in kabels, lampen en verlichting, installatiemateriaal, industriële componenten, domotica, data en parlofonie, elektro.

Om te groeien willen wij niet enkel onze bestaande klanten beter van dienst zijn, maar ook nieuwe, jonge installateurs overtuigen. We bouwen aan uitstekende lange termijn-relaties met onze klanten. Met de beste producten, een professionele service op maat, een eerlijke aanpak en transparante samenwerking creëren we een bedrijfsomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

FUNCTIEBESCHRIJVING

Na een grondige opleiding - waar u het bedrijf en het productengamma leert kennen - staat u in voor professioneel onthaal van de klanten in de showroom. Daarbij begeleidt u de klanten in hun zoektocht naar de gepaste verlichting. Tevens staat u in voor opmaak van offertes en het ontwerpen en berekenen van lichtstudies, na overleg met architect, installateur en/of eindklant of op basis van plannen en/of lastenboeken. U bent verantwoordelijk voor de opvolging van offertes en projecten en de verwerking van de daaruit voortvloeiende bestellingen. Voorts staat u in voor het behandelen van telefonische oproepen en administratieve taken die bij de job behoren.

Interesse? Schrijf je in op onze website www.konvert.be

Stuur je cv naar halle.interim@konvert.be of bel ons op het nummer 02/381 23 71

 

Your profile

·         Een technisch diploma in elektriciteit, interieurvormgeving of gelijkwaardig aan ervaring is vereist. Kennis van design en/of ervaring in de verlichting is een pluspunt.

·         U bent een communicatief, dynamisch en ondernemend persoon, neemt zelf initiatief om productenkennis op te doen en ziet verlichting als een passie. U werkt graag in teamverband, en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. U kan goed plannen en uw werk organiseren en het omgaan met stress is voor u geen probleem..

What do we offer?

Wij bieden een functie in een groeiend, dynamisch bedrijf waar mens en klant centraal staan.

Wij bieden u de mogelijkheid interne en externe opleidingen te volgen teneinde uw kennis verder te kunnen ontwikkelen. U krijgt een competitief salarispakket aangepast aan uw ervaring en inzet aangevuld met extralegale voordelen.

Kans op vast na een geslaagde interimperiode

Jobrelated competences

  • De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
  • De leveringskosten en -termijnen aan de klant voorstellen Het transport van goederen organiseren
  • De voorraad opvolgen De bestellingen van producten in bulk opstellen
  • Een klanten- of prospectenbestand uitwerken
  • Prijzen of tarieven met de klant onderhandelen De betalingswijze bepalen volgens de verkochte hoeveelheden

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Halle

Bergensesteenweg 97 - 1500 Halle

+32 2 381 23 71

halle.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy