Vacancy

VERPAKKERS (M/V)

Region Halle
Fixed
Reference: 7/707/202038313

Function

Ben jij bereid om  te werken als inpakmedewerker? Zowel tijdelijk is mogelijk maar  ook  op vaste basis .

Kan je tevens in twee ploegen werken en heb je reeds een eerste ervaring in een productieomgeving? Lees dan zeker verder. Voor onze klant Olympia  zijn wij op zoek naar een ervaren inpakster die de juiste skills bezit om de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het laatste onderdeel van een productielijn. Eens de productielijn gestart is zal jij de afgewerkte producten volgens de hygiënenormen en veiligheidsinstructies van de transportband nemen om deze correct te stapelen en verpakken volgens de richtlijnen. Het is belangrijk dat je naast het verpakken ook nog een laatste controle uitvoert op het product voor het geval er iets van schade over het hoofd zou gezien zijn. De klant verwacht dat je een vlot tempo kan houden zodat de productie geen vertraging kan oplopen. Daarnaast mag je geen lichamelijke klachten hebben om het werk correct uit te voeren. Je hebt een goede tot zeer goede kennis Nederlands zodat je de instructies kan verstaand en de nodige documenten kan lezen/invullen indien nodig. Kan jij je in bovenstaand omschrijving vinden? Aarzel dan niet en solliciteer online op www.konvert.be en mail ons jouw CV door op halle.interim@konvert.be Tot snel!

Your profile

Je bent bereidt om te werken in een tijdelijke functie en een uiteenlopende dagplanning Je hebt ervaring als inpakker/inpakster, bij voorkeur in een procesindustrie. Je bent fysiek in goede conditie en bereid te werken in 2 ploegen (6-14, 14-22). Je bezit de nodige flexibiliteit. Je hebt interesse in zuivelproducten, zin voor verantwoordelijkheid. In de voeding sector is persoonlijke hygiëne heel belangrijk evenals het volgen van richtlijnen, afspraken en procedures. Je kan in team werken en neemt initiatief. Je bent leergierig, polyvalent inzetbaar en kan zelfstandig werken. Je bent Nederlandstalig en een attest elektrische transpalet is een pluspunt

What do we offer?

Familiale onderneming die je stabiliteit geeft. Opleidingen zijn voorzien. Je kan rekenen op een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen. Je komt terecht in een aangename en dynamische werksfeer waar je de kans krijgt om jezelf te ontplooien en door te groeien. Filevrije omgeving (Herfelingen) Je zal werken in een flexibel uurrooster , hiervoor krijg je dan een ploegenpremie .

Jobrelated competences

  • Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)
  • De producten van een etiket voorzien, merken en de gegevens controleren (houdbaarheidsdatum, ...)
  • De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
  • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
  • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
  • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
  • Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Halle

Bergensesteenweg 97 - 1500 Halle

+32 2 381 23 71

halle.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy