Vacancy

ERVAREN PRODUCTIEOPERATOR CHEMISCHE SECTOR 3-PLOEGEN (M/V)

Region Halle
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/707/202038308

Function

Voor een bedrijf dat aanwezig is in 4 regio's, met meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd, en bedienen klanten in meer dan 100 landen, waardoor dit bedrijf de wereldleider is op het gebied van coatingharsen voor de industrie. Uiteengezet zal onderstaande jouw takenpakket zijn: - Correcte, veilige en tijdige verpakking van conforme producten volgens de instructies van de teamleider en in overeenstemming met strikte veiligheids- en milieuvoorschriften. - Batchproductie in een drie ploegensysteem. - Producten verpakken in vaten en containers of gebogen in zakken en big bags of geladen in tanks. - Correcte, veilige en tijdige verpakking van conforme producten - Het binnenbrengen en klaarmaken van lege vaten, containers, big bags - Installatie van de filter-, pomp- en vulinstallatie - Installatie en inbedrijfstelling van het automatische vulsysteem - Visuele controle van het uiterlijk van de producten en het testen van de conformiteit door middel van analyse van de monsters. - Opstarten van de installaties volgens de procedures - Sluiten en etiketteren met correcte productidentificatie (etiketten) en op paletten plaatsen - Transport van vaten, containers, pallets, big bags en restanten van grondstoffen. - Filtratie en verpompen van producten (tussentijdse tot opslagtanks) - Tankwagens laden volgens de procedures. - Assisteren van collega-operatoren bij diverse activiteiten - het onmiddellijk melden van onregelmatigheden of risico's aan de EG - Transport en opslag van grondstoffen in warme kamers en afvoer van productafval - Reiniging van gereedschap, reactoren (inclusief blokvorming), containers, vulsystemen en toebehoren (reinigen, vervangen van filters) en werkplaats, - Correcte sortering van afval en opslag in daarvoor bestemde ruimtes. - Het invullen van werk- en controledocumenten (PC) Heb je hier reeds ervaring mee? Solliciteer dan snel via www.konvert.be en bel ons op het nummer 02/381.23.71 !

Your profile

- Gedisciplineerd, flexibel, autonoom, teamplayer - Werkt als een team - Tweetalig (FR / NDL) is een pluspunt. - Minimum A2 is een voordeel - Rijbewijs

What do we offer?

- Een uitdagende functie in een chemisch bedrijf met een permanente focus op opleiding. - Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen - Een contract voor bepaalde tijd van 6 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

Jobrelated competences

  • Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)
  • De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren
  • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
  • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
  • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
  • Werkzaamheden uitvoeren: Opstapelen, ontstapelen
  • Werkzaamheden uitvoeren: Op paletten plaatsen
  • Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Halle

Bergensesteenweg 97 - 1500 Halle

+32 2 381 23 71

halle.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy