Vacancy

PREPARATOR VASTE NACHT VOEDINGSSECTOR (M/V)

Region Halle
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/707/202029380

Function

Ben jij iemand dat een vaste job zoekt binnen een stabiel en familiaal bedrijf? Kan je in twee ploegen werken en heb je reeds een eerste ervaring in een productieomgeving? Lees dan zeker verder. Als Preparator ben je verantwoordelijk voor het bereiden van zuivelproducten (melk, desserten, room.) Je zorgt voor het afwegen, het mengen en klaarmaken van de verschillende bereidingen tot kwalitatief hoogstaande producten. Je ontvangt en stockeert melk, room en andere ingrediënten Je weegt en mengt de ingrediënten volgens de vooropgestelde recepturen en je staat in voor het aanmaken en controleren van de productmix Je stuurt en controleert het (geautomatiseerde) bereidingsproces Je neemt stalen en voert hierop basisanalyses uit en je controleert het eindproduct Je bepaalt start en einde van de verschillende productieruns Je werkt ordelijke en hygiënische met het oog op voedselveiligheid Je reinigt, steriliseert en onderhoudt de installaties, tanken en leidingen Je verzorgt de kwaliteitsregistraties en administratie. Je werkt in een twee ploegenstelsel (6-14, 14-22) Kan jij je in bovenstaand omschrijving vinden? Aarzel dan niet en solliciteer online op www.konvert.be en mail ons jouw CV op het mailadres halle.interim@konvert.be . Tot snel!

Your profile

Je hebt een passie voor voeding en je hebt minimum 3 jaar ervaring in de voedingssector Je bent handig en je beschikt over een goed proces inzicht en een basis technisch inzicht Je bent nauwkeurig en hebt voortdurend oog voor orde, hygiëne en (voedsel)veiligheid Je bent flexibel (ploegen, opstart tot einde productie) en je bent fysiek in goede conditie Je bent verantwoordelijk, stressbestendig en je kan goed in team samenwerken Het goed volgen van richtlijnen, afspraken en respecteren van procedures is belangrijk Je beheerst vlot Nederlands

What do we offer?

Je komt terecht in een groeiende familiale onderneming met een hoog no-nonsense-gehalte, een resultaatgerichte werksfeer en met ruimte voor vernieuwende inbreng en persoonlijke ontwikkeling Filevrije omgeving (Herfelingen) Je zal werken in een flexibel uurrooster Salaris is marktconform en wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Jobrelated competences

  • De productiegegevens selecteren en de parameters instellen (hoeveelheid, dosering, mengeling, ...)
  • De toevoer van machines of installaties en de doorstroming van grondstoffen of producten controleren
  • Gegevens voor productieopvolging registreren De informatie doorgeven aan de betrokkenen
  • Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen
  • Stalen nemen van stoffen of producten, een referentie geven en voor analyse registreren
  • Toezicht houden op het functioneren van de machines en toestellen en indien nodig eenvoudige interventies uitvoeren
  • Technische hulp verlenen aan operatoren Rapporten opstellen over de productie en incidenten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Halle

Bergensesteenweg 97 - 1500 Halle

+32 2 381 23 71

halle.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy