Vacancy

STORINGSTECHNIEKER VASTE NACHT (M/V)

Region Aalst
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/702/202038822

Function

Voor een voedingsbedrijf in Aalst zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde Storingstechnieker (vaste nacht)! Als medewerker van het Curatief Technisch Team, kom je terecht in een afwisselende en oplossingsgerichte functie. Telkens er een mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch probleem zich stelt, kom jij als technicus met de alomvattend oplossing.

Verder omvat deze functie volgende taken:

- Uitwisselen van informatie betreffende de lopende technische problemen
- Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies
- Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines
- Controleren en in goede staat houden van gereedschappen

Your profile

We zoeken een technieker die kennis heeft en/of zijn kennis wilt uitbreiden over o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Als deel van het technisch team krijg je de kans om nieuwe installaties en productielijnen volledig onder de loep te nemen. Daarbij werk je zelfstandig en waak je over de veiligheid en kwaliteit van werken. Je beschikt over een A2 of A1 diploma in een technische richting (bv. Elektromechanica, Elektrotechnieken, ...) of hebt ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent gemotiveerd, werkt nauwkeurig en getuigt van de nodige stressbestendigheid. Ervaring in de voedingssector is een pluspunt. Je bent bereid om in de vaste nacht te werken.

What do we offer?

Je komt terecht in een boeiende en uitdagende functie in een spiksplinternieuw atelier. Je krijgt een op maat gemaakte opleiding om jou als technieker in te zetten in de productie. Daarnaast vinden wij het belangrijk, als flexibel bedrijf, een mooie afwisseling te voorzien tussen bijleren, hard werken en samen sfeer creëren. Wat je verder mag verwachten als je bij ons aan de slag gaat: Aantrekkelijke verloning + premies Maaltijdcheques ter waarde van 8 euro Groeps-, invaliditeits- en hospitalisatieverzekering Moderne, veilige en nette werkomgeving Meewerken aan nieuwe installaties, want wij groeien jaarlijks! Doorgroeimogelijkheden

Jobrelated competences

  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • De werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en de kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren
  • Domein: Elektriciteit, elektronica en elektrotechniek
  • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
  • Mechanische stukken, onderdelen en systemen op maat brengen, vormgeven en aanpassen aan de installatie
  • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...
  • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
  • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
  • Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Aalst

Graanmarkt 7 - 9300 Aalst

+32 53 70 42 22

aalst.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy