Vacancy

INSPECTEUR VEILIGHEID EN KWALITEIT (M/V)

Region Herentals - Westerlo
Fixed
Reference: 7/606/202289663

Function

Ben jij gespecialiseerd in veiligheid op de werkvloer en draag jij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel? 

Voor een bedrijf in Herentals, dat gespecialiseerd is in explosiebeveiliging, zoeken wij een veiligheidsinspecteur!

 

Takenpakket:

- Binnen de functie werk je nauw samen met Engineering, Operations en Sales, wanneer het gaat over productiekwaliteit, controle, productcertificering, en veiligheid.

- Je assisteert bij de handhaving van het beleid en de procedures van het interne kwaliteitssysteem in overeenstemming met het bedrijfsbeleid, ISO 9001, en andere regelgevende normen zoals vereist op alle documentniveaus, waaronder ontwikkeling, goedkeuring, distributie en controle.

- Je helpt bij het opstellen van agenda's/verslagen voor het evaluatieproces van QA.

- Je ondersteunt bij de interne corrigerende en preventieve maatregelen. Dit houdt in: Actie ondernemen voor procesverbeteringen, zaken signaleren die niet-conform zijn, afsluit, en follow-up van de geschiktheid en doeltreffendheid van de genomen maatregelen.

- Je assisteert bij het onderhouden van het interne auditproces van het bedrijf, waaronder: plannen van audits, beoordeling van auditrapporten, follow-up van corrigerende maatregelen naar aanleiding van deze auditbevindingen. Je doet ook follow-upaudits om de geschiktheid en doeltreffendheid van de genomen maatregelen vast te stellen.

- Verder voer je audits uit van kwaliteitssystemen, producten en processen, intern en extern (leveranciers / dochterondernemingen).

- Je onderhoudt relaties met vertegenwoordigers van klanten, leveranciers en bedrijfspersoneel om QESH-gerelateerde problemen op te lossen.

- Je assisteert ook bij audits van klanten en agentschappen.

- Je houdt toezicht op het productcertificeringsproces om ervoor te zorgen dat de vereisten zijn voldaan bij het bedrijf, de klant en de regelgevende instanties.

- Je helpt bij de implementatie van nieuwe vereisten en wijzigingen in het productcertificeringsproces voor bedrijfssystemen.

- Voor het QMS-systeem werk je de documentatie bij.

Your profile

- Je hebt twee jaar of meer ervaring in een productiegerelateerde-, engineering-, inspectie-, of QA-omgeving.

- Qua opleiding heb je een achtergrond in Elektromechanica, Industriële Wetenschappen, of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en ervaring.

- Kennis van ISO 9001/45001/50001, VCA, PED en ATEX is een pluspunt.

- Je drukt je goed uit, schriftelijk en verbaal, in het Nederlands en Engels.

- De toepassingen van MS Office/Google Suite zijn je niet vreemd.

- Verder ben je discreet ingesteld, draag je veiligheid hoog in het vaandel, en werk je gedisciplineerd in een ordelijke werkomgeving.

- Daarbij heb je ook het vermogen om problemen van klanten en leveranciers te begrijpen en te vertalen, gegevens te verzamelen, feiten vast te stellen en geldige conclusies te trekken.

What do we offer?

- mooie verloning naar ervaring

- extra legale voordelen

- een fijne werkomgeving met tal van doorgroeimogelijkheden

Jobrelated competences

  • Controle- en schadedocumenten invullen (lijsten, schema's, formulieren, ...)
  • Corrigerende, preventieve of performantieverhogende technische aanpassingen aan de apparatuur aanbevelen en voorschrijven
  • De reglementaire en functionele conformiteit van de apparatuur en installaties nagaan door controles, metingen, tests en opmetingen
  • Noden identificeren Een dienst of een preventieve interventie voorstellen
  • Domein: Veiligheid, brandpreventie
  • Onregelmatigheden, gevallen van non-conformiteit en risicofactoren identificeren voor mensen, goederen en de omgeving van de apparatuur en de installaties
  • Rapporten opstellen voor controles, non-conformiteitsdiagnoses of risico's Rapporten overmaken aan de diensten voor productie, onderhoud, veiligheid

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Herentals

Bovenrij 65 - 2200 Herentals

+32 14 86 08 04

herentals.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy