Vacancy

QUALITY MANAGER (M/V)

Region Kalmthout - Schoten - Zoersel
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/604/202029128

Function

Voor een bedrijf gelegen in Schoten dat gespecialiseerd is in de verwerking van rijst, zijn we op zoek naar een Quality Manager. Je krijgt een strategische uitdaging: je draagt bij aan de ontwikkeling, bewaking, verbetering, het up-to-date houden en het digitaliseren van het kwaliteitsbeleid. Je stelt productspecificaties en analysecertificaten op. Je controleert de inkomende grondstoffen. Je stelt de nodige controleprocedures en interne analyses op voor fysische parameters, nutritionele eigenschappen en allergenen van afgewerkte producten. Voor dit bedrijf behaal je IFS en GMP+ certificaat. Je stelt HACCP kwaliteitszorgsysteem op en implementeert dit. Je bent het directe aansprekingspunt aangaande kwaliteit binnen het bedrijf, dit voor B2C-klanten, leveranciers en afdelingen Purchase, Sales en R&D. 

Your profile

Je beschikt over een Master in een voedingsgerelateerde richting. Je hebt ongeveer 5 jaar werkervaring in een kwaliteitsomgeving (bij voorkeur op een productielocatie). Je hebt ervaring in het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Competenties Communicatief vaardig, bruggenbouwer. Pragmatisch en efficiënt. Zelfstandig en met vermogen om beslissingen te nemen. Sterk enthousiast en gemotiveerd.

What do we offer?

Het bedrijf biedt een zelfstandige en uitdagende functie in een technologisch bedrijf met toekomst, waarin fors geïnvesteerd wordt om uit te groeien tot één van de modernste bedrijven in de sector. Zij kenmerken zich door sustainability, gezondheid en transparantie. In ruil voor je inzet en zelfstandigheid wordt je een competitief salaris en extralegale voordelen aangeboden in een dynamisch bedrijf.

Jobrelated competences

  • Domein: Milieumanagementsysteem
  • Domein: Kwaliteitsmanagementsysteem
  • Gevallen van non-conformiteit analyseren Corrigerende acties bepalen en aanbevelen
  • Het plan, de fases en de acties van kwaliteitsopvolging ontwikkelen en uitvoeren
  • Technische ondersteuning en advies geven aan diensten en klanten (ontwerp, uitwerking, ...)
  • Kwaliteitsgegevens opvolgen en analyseren Veranderingen en verbeteringen bepalen
  • Kwaliteitsprocedures uitwerken en aanpassen en de correcte toepassing controleren
  • De personeelsleden bewustmaken van en opleiding geven over de benadering van kwaliteit
  • De veiligheid van het geneesmiddelengebruik bewaken en evalueren (bijwerkingen, ...) De informatie aan de betrokken diensten doorgeven (instituut gezondheidstoezicht, ...)
  • Documentatiemateriaal voorzien, beheren en actueel houden

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Merksem

Bredabaan 412 - 2170 Merksem

+32 3 658 69 36

merksem.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy