Vacancy

THUISVERPLEEGKUNDIGEN - SNELLE OPSTART (M/V)

Region Antwerpen
Fixed
Reference: 7/601/202139781

Function

Voor onze klant, actief in de thuisverpleging, zijn we op zoek naar A1 of A2 verpleegkundigen. 

Hoe ziet jouw dag er concreet uit? 

De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg.
Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde).

 

Zie jij, jezelf in deze functie? Heb je een diploma Verpleegkundige op zak? 

Dan leren wij jou graag kennen! 

Aarzel niet en solliciteer meteen online of stuur je CV en motivatie naar antwerpen.interim@konvert.be 

 

Your profile

Vereisten:
- Je hebt een diploma Verpleegkundige A1 of A2;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
- Je kan zelfstandig en onder druk werken;
- je bent bij voorkeur en de regio Antwerpen en/of Mechelen;

What do we offer?

Aanbod:
- Je ontvangt een startloon van 2.705,61 euro bruto;
- Je krijgt een bedrijfswagen en tankkaart;
- Je ontvangt daarnaast nog een Ipad, hospitalisatieverzekering,...
- Je kan zowel deeltijds als voltijds aan de slag;
- Je krijgt meteen een vast contract;
- Je kan onmiddellijk starten;
- Ervaring is niet vereist;

Jobrelated competences

  • Bijdragen tot de ontwikkeling van het beroep
  • De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, ...) en de verpleegkundige verstrekkingen erin vermelden
  • De eigen deskundigheid ontwikkelen
  • De klinische toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen (stabiliteit, excretie, gedrag, ...) De evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team bespreken
  • De toestand van de persoon met een zorgbehoefte bepalen (klinisch, psychisch, ...) De verzamelde informatie in het patiëntendossier noteren
  • Het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen of laten behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren)
  • Het zorgplan opstellen volgens de noden van de personen met een zorgbehoefte Het verpleegkundig materiaal voorbereiden
  • Verpleegkundige zorg verlenen Met de persoon met een zorgbehoefte communiceren (beleving, pijn, ...) Het patiëntendossier aanvullen (incidenten, wijzigingen in de klinische toestand, ...)
  • Voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de persoon met een zorgbehoefte instaan (opstaan, lopen, verzorging na een operatie, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Antwerpen

Amsterdamstraat 1 - 2000 Antwerpen

+32 3 257 03 81

antwerpen.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy