Vacancy

TECHNIEKER MET EEN MECHANISCHE ACHTERGROND (M/V)

Region Antwerpen
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/601/202033852

Function

Voor een jong en dynamisch bedrijf actief in de spoor-industrie, zijn wij op zoek naar een NDO technieker. Deze kandidaat moet bereid zijn om, na de inwerkperiode, externe opleidingen te volgen en positieve examens af te leggen om zich te vormen tot gecertificeerd wielsteltechnieker NDO. Takenpakket: Tijdens de inwerkperiode (6 tot 12 maanden) zal je de verschillende activiteiten binnen het productieproces doorlopen waaronder montage en demontage van de wielstellen, zandstralen en schilderen van wielstellen, controleren van lagers en aspotten, wanddikte opmetingen, enz. Na de inwerkperiode zal je samen met een collega wielsteltechnieker NDO mee instaan als NDO trainee voor het controleren van de wielstellen conform de NDO technieken Magnetisch en Ultrasoon onderzoek. Na een positieve evaluatie zal u extern opleidingen volgen en examens afleggen voor het behalen van de MT2 & UT1 certificaten.

Your profile

- TSO diploma en stevige basiskennis in wiskunde - alle kandidaten moeten een wiskundige test afleggen om de geschiktheid te kunnen beoordelen voor de nodige opleidingen - Bereid zijn om opleidingen te volgen, te studeren en examens af te leggen - Je bent bereid om in een 2-ploegenstelsel te werken (vroege én late shift) - beheersen van de Nederlandse taal (spreken/lezen) - reeds enige werkervaring hebben - ervaring in baguette lassen alsook in het bedienen van een CNC draaibank is een pluspunt - heftruck-attest is een pluspunt - verantwoordelijkheid kunnen opnemen, punctueel, nauwgezet, leergierig en gedreven zijn.

What do we offer?

- Aangename en leerrijke omgeving - Doorgroeimogelijkheden - Mooie loon- en arbeidsvoorwaarden - Opleidingsmogelijkheden

Jobrelated competences

  • Bepalen welke herstellingen aan de elektrische installatie of uitrusting nodig zijn en de defecte onderdelen opsporen
  • De elektrische isolatie controleren en de oorsprong van stroomlekken opsporen
  • De onderdelen van de drager (behuizing, kasten, afdekking, ...) demonteren, vervangen of herstellen
  • De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst
  • De voorwaarden en modaliteiten voor interventies aan elektrische installaties of uitrusting bepalen en het gereedschap klaarmaken
  • Een defect of storing van elektrische oorsprong of onreglementaire situaties lokaliseren en diagnosticeren
  • Voorbereidende tests uitvoeren voor het in werking stellen van de elektrische installatie of uitrusting

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Antwerpen

Amsterdamstraat 1 - 2000 Antwerpen

+32 3 257 03 81

antwerpen.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy